Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A nők azért gyakrabban társfüg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők azért gyakrabban társfüggők mint a férfiak mert önállóan képtelenek boldogulni, kell a támasz nekik?

Figyelt kérdés
mondjuk lehet a szokás hatalma is, ha folyamatosan ott áll mögötted egy hím, megszokod és egy idő után furán fogod magad érezni ha nem áll ott.
2021. márc. 10. 15:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok és teljesen rádfüggtem, nem is tudom, hogy bírnám nélküled. Szóval ja, 100% valid argument
2021. márc. 10. 21:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont hogy fordítva van.

F

2021. márc. 10. 22:10
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A kodepedencia nemtől függetlenül bárkinél kialakulhat. Teljesen nem szüntethető meg, javítani lehet rajta. Meglepően sokan szenvednek benne. -Írnám ezt, ha nem tudnám, hogy a kérdés provokatív. :D

Neked válaszolva: Igen, természetesen a nők gyakrabban társfüggők. A nők gyengébbek sokkal minden értelemben. És minden nő qva kivéve az anyánk. Igen , tudjuk. :D

Komolyabbra fordítva a szót, nem szeretem a feminizmust, sem a hímsovinizmust. A legjobb lenne, ha elfogadnánk, hogy a nő és a férfi nem rosszabb, vagy jobb a másiknál. Másak, de mégis hasonlóak.

2021. márc. 12. 07:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért, mert sok családban még mindig hímsoviniszta elvek alapján nevelik a nőket. Elhitetik velük, hogy akkor értékesek, ha tetszenek egy férfinak, x éves korukra van kapcsoltuk, y éves korukra gyerekük, a férfiakkal kapcsolatosan nem lehetnek elrvárásaik, mert akkor válogatósak ("örüljél, ha egy fokkal szebb az ördögnél, nem iszik és nem ver")... aki ilyen nevelést kap és önbizalomhiányos is, simán azt fogja gondolni, hogy meg kell tartania Józsit, mert jobbat nem fog találni, és mégis, mit fognak gondolni, ha 33 évesen újra szingli lesz.
2021. márc. 19. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!