Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből érzitek, hogy ő az igazi?
Nálam többször is volt olyan bevillanás/pillanat mikor azt mondtam "ő az igazi". Hiszem, hogy egymásnak lettünk rendelve. 15 éve vagyunk együtt, de ugyanazt a szerelmes izgatottságot érzem minden nap.
Erre nincs recept, ezt érzed, teljes lényed beleborzong mikor hozzád ér, mikor szemébe nézek a lábaim elgyengülnek. Feltétel nélkül bízom benne és oda vagyok érte.
Mi még csak kicsit több, mint 3 éve vagyunk együtt, de tudom, hogy ez már életem végéig tart. 18 évig voltam előtte házas, de ilyet sosem éreztem. Ő olyan, mintha önmagam kivetülése lenne. Nagyon hasonló környezetben nőttünk fel, hasonló problémákkal. Ugyanolyan a humorunk és nagyon sokat nevetünk-egy nevetéssel nagyjából bármilyen konfliktus feloldható.Imádok vele lenni,folyamatosan érezteti, hogy szeret és jó neki, hogy szeretem.
Én is csak azt tudom mondani, hogy ezt érzed és kész. Ha ránézek,vagy csak rá gondolok, tudom. Ez egy olyan bizonyosság, ami nem lehet téves. Itt nem számít, hogy van pénz-nincs pénz, milyen ruha van rajta vagy hogy néz ki,hol lakunk vagy mi a munkánk.
14 éves voltam, mikor megismertem. Ő akkor 15.
Nagyjából 4 évig ment a "kerülgetés" :) Közös barátaink vannak, minden összejövetelen találkoztunk heti rendszerességgel és akármikor, amikor kettesben maradtunk, harapni lehetett a kínosságot a levegőből. Más fiúval simán elbeszélgettem, vele nem ment. A 19. szülinapján egy házibulin csókolóztunk először, titokban. Utána persze még kínosabb volt hónapokig, mert nem tudtuk mi legyen. Féltettük a barátságot, féltünk attól, hogy mi van ha nem fog működni és valakinek emiatt el kell távolodni az évek óta meglévő barátainktól... sok mindentől féltünk. De végül kb. fél év után összejöttünk, hivatalosan is. Ennek lassan 4 éve :) Már együtt élünk.
Amióta megismertem odavoltam érte. Nem csak fizikailag. Tudtam, hogy ő a legfantasztikusabb ember akit valaha ismertem. Rettentően türelmes, empatikus, odaadó, törődő, megbízható. Emellett persze külsőre is egy ideál nekem. Nem arra kell gondolni, hogy egy izmos félisten. Szeplős arcú, kék szemű. Ez nekem kiskorom óta ilyen berögzült hülyeség, hogy megőrülök ezekért. De az egész külleme tökéletes, úgy ahogy van.
Szóval már együtt élünk és nemsokára 4 éve leszünk együtt. Örökbe fogadtunk két cicát fél évvel ezelőtt, ez nekem szintén egy óriási jel volt, hogy komolyan gondolja velem. Ugyan nem egy gyerek, de ők is hatalmas felelősségek. Tartozunk értük, felelünk értük. Tegnap voltak ivartalanításon, mikor hazahoztuk őket még ki voltak ütve az altató miatt. Minden mozdulatukat, lélegzetvételüket leste párom. El se mozdult mellőlük. A műtét alatt is végig stresszelt, féltette őket. Borzasztóan örül a szivem, mert ez nekem egyfajta megnyugvást ad, hogy ennyire törődő és féltő, biztos szülőként is remekelni fog. :)
Segít a házimunkában, beszélget velem minden nap. Kedves, figyelmes, sosem felejtett el semmilyen ünnepet. Ünneptől függetlenül is hoz néha virágot, csokit, apróságot. Meghallgatja a leghülyébb problémáimat is és mindig mellettem állt mindenben. Mikor anyukám covidos lett, kérdés nélkül jött velem bevásárolni neki, segíteni.
A kapcsolatunk jelenleg is túlél egy világjárványt, lezárásokat, rengeteg stresszt. Ő is itthonról dolgozik, én is. Igen, néha sok. Nem fogok álszentkedni, jól esne irodában lenni, jól esne picit külön lenni. Jól esne barátnőkkel elmenni moziba, vagy beülni egy fröccsre. Neki is jól esne elmenni egy koncertre, vagy a srácokkal beülni sörözni. Ezek hiányoznak, de a kapcsolatunk ugyanúgy jó. Működünk annak ellenére is, hogy össze vagyunk zárva és gyakorlatilag elvesztettük a hobbijainkat, szabadidős elfoglaltságainkat. Várjuk a végét, addigis erősödik köztünk a kötelék.
Utalt már amúgy arra, hogy a pár éven belül szeretne eljegyzést, kérdés nélkül igent mondanék. Jövőhéten is, másfél év múlva is. Nem sietünk sehova :)
Szeretném, ha ő lenne majd a gyermekeim apja is, de az még odébb van. Addig albérlet helyett jó lenne egy saját lakást összehozni minimum, szóval addigis spórolunk, félre rakunk, túlélünk. Eddig hála égnek minden kihíváson áttudtunk menni együtt, voltak anyagi nehézségek, covidos szülők, költözés, szorongás a bezártság miatt, mindenféle. Megyünk előre, nem nézünk hátra.
23N-25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!