Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom közös kasszát akar, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom közös kasszát akar, de én nem érzem ennyire stabilnak még a kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
4 éve járunk, 2 hónapja költöztünk össze barátommal. Ő azt mondta, hogy vagy visszamegyek albérletbe, vagy a fizetésemből leteszek annyit az asztalra amennyit ő mond. Én nem érzem egyelőre annyira stabilnak ezt a kapcsolatot, hogy közös kasszánk legyen. Eddig beleadtam a rezsibe, többnyire a kaját is én veszem. Másoknál ez hogy van?
2021. márc. 7. 18:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Itt most adjátok alá a lovat és szerintem is az lenne a normális, hogyha kiállna magáért, de nagyon látszik, hogy a kérdező olyan fajta ember, hogy most idejött kicsit panaszkodnak, megkapja a hasznos tanácsokat, aztán nem fog csinálni semmit, ugyanúgy marad a "biztos" rossz kapcsolatban 90% eséllyel.
2021. márc. 7. 19:11
 12/22 A kérdező kommentje:
#11 egyáltalán nem, valóban kíváncsi vagyok mások véleményére, mert még sosem éltem senkivel együtt. 4 éve vagyunk együtt, ebből 2 év távkapxsolat volt amig ő kamionozott.
2021. márc. 7. 19:15
 13/22 anonim ***** válasza:
20%
Te vagy az, Andi?
2021. márc. 7. 19:25
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Te is érzed, hogy nagy gáz a pasid viselkedése. Addig menj amíg nem késő. Nem tett neked szívességet, hogy vele lakhatsz, és a lakótársa sem vagy hogy így viselkedjen veled.
2021. márc. 7. 19:55
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Fogadok, hogy a házimunka is egy az egyben a tied.
2021. márc. 7. 20:20
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
gratulálok, kifogtál egy szarrágót, aki szépen elveszi a pénzedet
2021. márc. 7. 20:34
 17/22 A kérdező kommentje:
#16 igen, ha nagyon kérem, akkor duzzogva elmosogat vagy felmos.de a munka nagy része rám vár mindig plusz a főzés. És mellette dolgozni is bejárok minden reggel
2021. márc. 7. 20:57
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
És ez még csak a kezdet. Idővel minden nyűgösebb és rosszabb lesz. Akarod? Nem. Lécelj le. Nem egy szerelmes ember az.
2021. márc. 8. 13:45
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát az ilyen pasinak az anyja bánatos pizsamanadrágját.
2021. márc. 8. 15:38
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Azta mindenit. Odaköltözöl, és megmondja mennyit adj le neki és hogy mire? Neked a rezsi felét meg a kajádat kéne fizetned + saját kiadásaidat. Mire fel fizess neki bármilyen "nyűgjét"? Eszem megáll milyen szarházi emberek vannak. És még érezteti is veled, hogy nem a tiéd a ház.

Kívülállók mindig jobban látják mások helyzetét, miközben akik benne vannak azokat elviszik az érzelmek és tévúton vannak. Persze ez érthető. De egy biztos! Én ettől a pasitól úgy menekülnek, mint a sicc. Kérdésedre a válasz: Nem normális az, ahogy ti "együtt" élték, ebben biztos lehetsz.

2021. márc. 10. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!