Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zárkózik el az érzelmeit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zárkózik el az érzelmeitől? Miért nem akar kapcsolatot?

Figyelt kérdés
A volt párommal 5 hónapja szakítottunk. Ő dobott engem azzal a dologgal hogy nem akar kapcsolatot, egyedül akar lenni, munkát szeretne. Szakítás óta napi szinten tartjuk a kapcsolatot. Többször is taliztunk egyszer még le is feküdtünk. Elvileg még érez irántam de nem akar most kapcsolatot. Találkozni se akar mert akkor feljönnének benne az érzelmek és nem akarja. Miért zárkózhat el ennyire? Ő fiú 25 éves 1 évig voltunk együtt

2021. márc. 5. 15:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
nem vagyunk gondolatolvasók, de úgy tűnik arra jó vagy, hogy ha nincs más akkor nagyon jól tudja , hogy vagy olyan naiv , hogy mond 1-2 szép szót és lefekszel vele.
2021. márc. 5. 15:43
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Az erzelmeit masnak tartogatja.
2021. márc. 5. 15:44
 3/16 anonim ***** válasza:
34%
Anyagilag biztos sokba voltál rájött hogy bármi más olcsóbb nálad.
2021. márc. 5. 15:47
 4/16 anonim ***** válasza:
96%

Ő dobott Téged, amit Te nem akartál.

Most szórja a hamut a fejére, hogy "Jaj, nem így gondoltam"? Ne hagyd megead hülyére venni!

Ffi.

2021. márc. 5. 15:47
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
szard már le, ott egye meg a fene, ne legyél lábtörlő
2021. márc. 5. 16:07
 6/16 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem voltam anyagias sose érdekelt a pénz
2021. márc. 5. 16:17
 7/16 A kérdező kommentje:
Lehet másnak tartja az érzelmeit de azt mondja vonzodik meg hozzam es mas lany nem fogja meg mostanaba
2021. márc. 5. 16:19
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Jól van! akkor reménykedj benne hátha együtt lesztek még összeházasodtok csináltok gyereket és boldogan éltek míg meg nem haltok.

Feleslegesen kérsz tanácsot, úgysem érdekel.

2021. márc. 5. 16:28
 9/16 A kérdező kommentje:
De érdekelnek a tanácsok
2021. márc. 5. 17:03
 10/16 anonim ***** válasza:
50%
Nem, hidd el, hogy nem érdekelnek a tanácsok. :)
2021. márc. 5. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!