Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zárkózik el az érzelmeit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zárkózik el az érzelmeitől? Miért nem akar kapcsolatot?

Figyelt kérdés
A volt párommal 5 hónapja szakítottunk. Ő dobott engem azzal a dologgal hogy nem akar kapcsolatot, egyedül akar lenni, munkát szeretne. Szakítás óta napi szinten tartjuk a kapcsolatot. Többször is taliztunk egyszer még le is feküdtünk. Elvileg még érez irántam de nem akar most kapcsolatot. Találkozni se akar mert akkor feljönnének benne az érzelmek és nem akarja. Miért zárkózhat el ennyire? Ő fiú 25 éves 1 évig voltunk együtt

2021. márc. 5. 15:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában nem fogja meg más lány. Majd fogja. Addig meg te is jó vagy időtöltésnek.
2021. márc. 5. 17:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Az a tanácsom, hogy szakíts meg minden kapcsolatot ezzel a fazonnal. Nem szeret téged (ha szeretne veled lenne normálisan), és még a normális szakításhoz sincs töke. Meghagyja a kiskaput, hogy visszakússzon hozzád, ha épp nincs kivel dugni. Egyetlen percet sem érdemes rápazarolni. Kezdd el a gyászmunkát,jövő ilyenkorra már boldog leszel mással.
2021. márc. 5. 17:12
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Minél tovább húzod annál nagyobbat fogsz koppani. Annyira már nem szeret, hogy kapcsolatot akarjon veled, de annyira azért jó vagy, hogy lazázon veled, amíg nem jön egy lány aki megfogja.

Igazából ha jót akarsz magadnak lezárod ezt az egészet. Ha az kell hozzá, akkor szakítss meg a kapcsolatot vele. De borítékolható, hogy koppani fogsz.

2021. márc. 5. 17:41
 14/16 A kérdező kommentje:
Érdekel hogy más járt e már hasonló cipőben
2021. márc. 5. 17:42
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Voltak olyan fiúk az életemben, akik múlatták velem az időt, de nem akartak engem. Ezekkel a fiúkkal a járásig sem jutottam el. Aztán jött egy olyan fiú, akivel én nagyon össze akartam jönni, ő meg belement. 9 hónap kapcsolat lett belőle. Ő volt az első igazi szerelmem. 9 hónap után szakított velem. Persze ő is nyomatta a legyünk barátok dumát, meg hogy nagyon szeret mint embert meg blablabla. Csak épp nem kellettem neki. Aztán jött egy férfi, aki az első pillanattól kezdve akart engem. Ő lett a férjem. 15 éve együtt vagyunk. Azt kell mondjam, hogy érdemes kivárni, amíg egy férfi téged és csak téged akar. Ez a bizonyos férfi sem lesz tökéletes, de nem kell majd azon agyalnod, hogy mit érezhet irántad. Mert teljesen egyértelmű lesz, hogy Te vagy számára A Nő. Nem érdemes az exed féle paprikajancsikra időt fecsérelni.
2021. márc. 5. 18:37
 16/16 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszotokat es igaza van mindenkinek hogy el kell ot engednem es nem erdemli meg ezt. Utolso valaszolo ez egy nagyon szep sztory

😊 remelem egyszer en is megtalalom ezt a ferfit

2021. márc. 5. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!