Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom közös kasszát akar, de én nem érzem ennyire stabilnak még a kapcsolatot. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
4 éve járunk, 2 hónapja költöztünk össze barátommal. Ő azt mondta, hogy vagy visszamegyek albérletbe, vagy a fizetésemből leteszek annyit az asztalra amennyit ő mond. Én nem érzem egyelőre annyira stabilnak ezt a kapcsolatot, hogy közös kasszánk legyen. Eddig beleadtam a rezsibe, többnyire a kaját is én veszem. Másoknál ez hogy van?2021. márc. 7. 18:40
1/22 anonim válasza:
Ha nem akarsz, akkor nem közös kasszázol. Nem elég erős a kapcsolat 4 év után?
2/22 A kérdező kommentje:
Sajnos nem :( legalábbis az összeköltözés óta egyáltalán nem. Mindig érezteti velem a barátom, hogy ez nem az én házam, nem az én otthonom. Mintha szivesseget tenne nekem.
2021. márc. 7. 18:45
3/22 anonim válasza:
Mi kiszámoltuk kb. mennyi a havi kiadás, rezsi, kaja, ilyesmi. Elosztottuk ketté, és mindketten beadtunk annyit.
4/22 anonim válasza:
Akkor ne menj ebbe bele! Talán szólj neki, mekkora tahó.
5/22 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele beszélni erről, mondtam neki, hogy osszuk ketté a kiadásokat. De neki az nem tetszik, mert a rezsi meg kaja mellett más kiadások is vannak. A múltkor a laptop jár vitte javíttatni, egy hónapja új navigátoral lepte meg magát. De szerintem ezeket nem nekem kéne kifizetnem. Keveset keresek, ha rezsi és kaja mellett még ezekre is költök, nem tudok magamnak egy pulóvert sem venni vagy félretenni. De ő ezt nem akarja megérteni.
2021. márc. 7. 18:49
6/22 A kérdező kommentje:
Azt is mondta, hogy ha nem adok több pénzt, akkor fel is út, le is út. Ezt nagyon nem érzem fernek.
2021. márc. 7. 18:52
7/22 anonim válasza:
Akkor hagyd a fenébe! Ezen érdemes vitatkozni, ne hagyd, hogy pénzügyileg zsarnokoskodjon rajtad. Ez is agresszió.
8/22 anonim válasza:
Szakits! Ez az ember nem normalis! Azert koltoztetett magahoz, hogy fizesd az extra kiadasait! Iniabb kezd el tervezni, hogy hova fogsz koltozni.
9/22 anonim válasza:
Szerintem elég baj az, hogy érezteti veled hogy te az ő házában nem vagy otthon. Én tipliznék.
10/22 anonim válasza:
Ha 4 év után még nem érzed stabilnak a kapcsolatot, akkor mire számítasz, mikor fog ez megváltozni?
Az aktuális helyzettel kapcsoaltban: vállald el, hogy a lakással kapcsolatos költségek felét te állod, de a berendezési tárgyakat nem. Kivétel, ha kárt teszel valamiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!