Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ki meddig bírná, hogy a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki meddig bírná, hogy a párja egy nap kb 18 órát ül a gép előtt?

Figyelt kérdés

Már 5. éve vagyok együtt a párommal, aki egy 24 éves "férfi" , amióta együtt vagyunk napi minimum 12 de általában ilyen 16-18 órákat ül a gép előtt. (sorozatozik, játszik)

Így az 5. év után már kezd a f'szom is tele lenni ezzel :) Ti hogy bírnátok?

2021. márc. 5. 17:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
És mikor jár el dolgozni például? Én nemhogy 5 évig, de 5 napig se tartanék ilyen kant.
2021. márc. 5. 17:57
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
2 napig. És ezt úgy mondom, hogy én (lányként) szintén nagyon sokat ülök a gép előtt. Az nekem egyszerűen nem lenne elfogadható, hogy felnőtt ember létére minden egyéb helyett csak játszik meg sorozatozik. A napi teendői után rendben van, ameddig nem engem mellőz a gépért, de a napi tizenx óra már bőven nem ez a kategória. A 2 nap úgy jött ki, hogy 2 hétvégét értek alatta, amikor ráér ilyenekre. :D
2021. márc. 5. 18:01
 3/19 anonim ***** válasza:
70%
És miért vagy még vele? Informatikus és már most megkeresi a 400 ezret?
2021. márc. 5. 18:04
 4/19 A kérdező kommentje:

Igen, igen, természetesen egy nő csak akkor lehet ilyen körülmények között együtt a párjával, ha az informatikus és 400 ezret keres :D Az még csak fel sem merülhet, hogy egy hülye birka, végtelen türelemmel és ragaszkodással. NYILVÁN HISZ A NŐK CSAK A PÉNZÉRT VANNAK VALAKIVEL EGYÜTT !!!444!!! :O

Viccet félretéve, heti 3 napot dolgozik, de ettől független amint hazaér ugyan ez a napirend.

2021. márc. 5. 18:17
 5/19 anonim ***** válasza:
80%
Ha nagyon szerelmes lennék kb. 5 hétig bírnám, de ennyi, nem tovább. Nem illenék össze egy ilyen szobanövénnyel.
2021. márc. 5. 18:19
 6/19 anonim ***** válasza:
2%
4. Igen, ez azért nehezen elképzelhető, mert a párodnak aki egy ilyen alak van barátnője, míg sokszor a párodnál jobb férfiaknak (amit azért nem nehéz megugrani) pedig nincs.
2021. márc. 5. 18:22
 7/19 anonim ***** válasza:
95%

Az exemmel taknyos kölykök voltunk, mikor összejöttünk, belőlem tanár lett, belőle informatikus.

Aztán egyre inkább elmerült ebben a világban, munka után nem velem foglalkozott, hanem a gépén játszott. Azt mondta, hogy együtt akarom vele tölteni az időt, szálljak be én is... A legvégén már az ételhez se ült oda velem az asztalhoz, a gép előtt evett. Akkor már feleség voltam. Otthon volt egész nap, de mindig csak a hátát láttam, nem vigasztalt, hogy tele vagyunk pénzzel, mert nem élvezhettük (se nyaralás, se semmi, mert őméltósága nem ért rá kikapcsolódni). Kb 2 év volt, mire rájöttem, hogy ez csak rosszabb lesz és bejelentettem, hogy válni akarok. Nem ellenkezett. 14 év volt összesen, ami a levesbe ment.

2021. márc. 5. 18:27
 8/19 anonim ***** válasza:
88%
Ez egy betegség amit kezelni kell. Könnyű ítélkezni, de a párod szenvedélybeteg és segítségre szorul. Először érd el, hogy ezt belássa, aztán lehet rajta segíteni.
2021. márc. 5. 18:34
 9/19 A kérdező kommentje:

7- köszönöm, hogy elmesélted a történeted, nagyon sajnálom, hogy 14 éved odalett :( ennyit nem szeretnék feláldozni, ezért is tettem fel a kérdést, mert már a szakításon gondolkozok.. (5 év a fiatalságomból is épp elég ár volt úgy gondolom)

8- ebbe még nem gondoltam bele, kétlem, hogy belátná, de azért elkezdek olvasgatni a témáról, hátha...

2021. márc. 5. 18:48
 10/19 anonim ***** válasza:
10%
Nem tudom... Én is kibírtam,
2021. márc. 5. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!