Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szól a párotok, ha később...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szól a párotok, ha később végez a munkahelyén és késni fog otthonról?

Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 18:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%

Mindig szól ha késik, de ez max utazási gondok miatt van ( késik a vonat), vagy beugrik az anyhához meló után. Munka miatt sose késik mert fix időpontig dolgoznak a munkahelyén. Mindenki. 32éves egyébként.

35/N

2021. márc. 2. 00:24
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

Persze, szólunk egymásnak, akár 10-15 perc miatt is.

Nem uralkodunk egymáson, de az aggódás miatt és mert sokkal praktikusabb, pl. ha nekem késik a vonatom, akkor a párom inkább elugrik boltba nélkülem addig, értelmetlen hogy várjon fél órát csak azért, hogy utána később érjünk haza. Vagy én még simán elintézek pár dolgot, ha ő túlórázik vagy beugrik szüleihez valamiért.

Szerintem ez alapvető dolog...

2021. márc. 2. 13:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig szóltam. Egész egyszerűen azért, mert ha félig lógok kifele egy gépből, amit javítok, nincs időm telefonálgatni mindig, mert a gyárnak nem tesz jót, ha áll a gépsor... :D
2021. márc. 2. 15:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyakran főzök gyors vacsorát, ilyenkor mindig ír, amikor elindult hazafelé. Mire hazaér, pont el is készül. Elméletileg fix a munkaideje, gyakorlatilag van, hogy két órát is ráhúznak egy műszakban.
2021. márc. 3. 07:34
 15/18 anonim ***** válasza:
27%
Mi nem szoktunk, kb csak akkor ha minimum 5-6 órás lenne a csúszás. Én megértem ha valakinek ez alap, de mi egyáltalán nem vagyunk aggódósok és annyira nem is fix se a kezdésünk se a munkaidő vége. Nekem az aggódás egyenlő azzal, ha valaki életképtelennek néz és szerencsére a párom is így gondolja. A lényeg, hogy a két fél tisztelje egymást és olyan rendszerük legyen ami nekik jó.
2021. márc. 3. 11:13
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem az aggódás egyenlő azzal, ha valaki életképtelennek néz"

Hát, mondjuk nem azért szoktunk aggódni, mert életképtelennek nézzük a párunkat, hanem azért, mert sosem lehet tudni, mikor ér valakit baleset.

Nyilván nem 10 percekről van szó, de azért ha 2 órája haza kellett volna érnie a férjemnek, és se híre-se hamva, akkor megfordulna a fejemben, nem történt-e valami baj.

Na, hát ezért szoktunk odadobni egymásnak legalább egy üzenetet, ha megyünk valahova, amiről a másik biztos nem tud.

Fura, ha szerinted életképtelen a párod, ha esetleg valami idióta elüti a zebrán...

2021. márc. 3. 13:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Pont ez jutott eszembe. Apukám volt, hogy nem ért haza egy autóbaleset miatt (szerencsére túlélte és felépült, de súlyos baleset volt).

Miért lett volna "életképtelen" apám azért, mert valami részeg állat a szembesávban ment a kanyarban? :D

2021. márc. 3. 13:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem, minek tenné?

Akkor szól, mikor elindult a mhelyről.

2021. márc. 6. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!