Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szól a párotok, ha később végez a munkahelyén és késni fog otthonról?
Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 18:35
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
50 szavazat
1/18 anonim válasza:
Mivel az enémnek nem fix a munkaideje, akkor szokott szólni, ha jön haza.
2/18 anonim válasza:
Általában sima túlóránál nem, csak ha programja akad munka után. Sokszor túlórázik vagy benn tanul, aztán a közlekedéstől is függ és alapból nincs megszokott időpontja. Egyébként is, itthonról maximum akkor tudna késni, ha lenne megbeszélt progamunk, ilyenkor pedig persze szólna.
3/18 anonim válasza:
Nem. Felnőtt nő, meg látom a jelét.
5/18 anonim válasza:
Szól, ahogy én is szólok neki. Nekem ez fontos, nem az ellenőrizgetés miatt, hanem mert aggódós vagyok. Apukám is 2017ben elment dolgozni és soha többé nem jött haza, megállt a szíve. Egészen estig azt hittük, hogy csak túlórázik. Borzasztó érzés, nekem szükségem van arra, hogy tudjam mikorra várhatom haza és ne aggódjak, ha 1 órája "késik".
22N
6/18 anonim válasza:
Igen, természetesen, én is jelzik, ha valamiért a szokásosnál később érek haza (most nem 15 percre gondolok).
Szerintem ez alap, nem egymás ellen őrizgetése végett, csak szimplán, hogy a másik ne aggódjon. Én legalábbis aggódós vagyok :D
7/18 anonim válasza:
Csak nekem tűnt fel, hogy 2021 van? A kocsi és a telefon jelét is látni, minek hívna, ha ránézek a telóra, és látom, hogy a cége parkolójában parkol, és a cége épületében van?
8/18 anonim válasza:
Én mindenképp szólnék a páromnak. Bármi lehet!!!!!!
9/18 anonim válasza:
Ha fél-1 óránál többet "kések", akkor mindig szólok és ő is nekem. Egyszerűen csak hogy ne aggódjon a másik.
10/18 anonim válasza:
milyen jó, kicsit többet lehetek magammal, akit annyira szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!