Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tartós párkapcsolatot hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartós párkapcsolatot hogyan lehet elviselhetőbbé tenni?

Figyelt kérdés

A férjem biomérnök, adódott egy vissza nem térő lehetőség aminek a keretein belül dolgozhatna fél évig külföldön, Ausztráliában.

Én kórházi dolgozó vagyok szóval az, hogy havi 1-2x kiutazom hozzá kivitelezhetetlen (anyagilag is).

Itthon sem keres rosszul de ha elvállalja ezt akkor pont annyival keres majd többet amennyi még kell ház vásárláshoz.

2 éve vagyunk házasok, 5 éve együtt.

Férjem önállóbb, én nagyon bújós vagyok, utálok egyedül lenni.

Mit lehet tenni, hogy ez a fél év elviselhetőbb legyen?

2021. márc. 1. 09:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%

Az megvan, hogy az első Vh-kor a férfiak elmentek évekre, és a menyecskék, feleségek zöme kibírta és szeretettel várta őket vissza, már ugye azt, amelyik egyáltalán visszajött? És nem volt videócset meg ímél meg azonnali képküldözgetés. Nagyszüleim falujából pár fickó '45-ben szovjet hadifogságba került, és nem egy feleség naponta kiállt a kapuba, hogy jön-e már az ember? Volt, aki jött, 4-6 év múlva... Kibírták? Ki. Rossz volt? Borzasztó rossz, igen. Túlélték. A Te férjed 6 hónap múlva 100%-os valószínűséggel visszajön, és lesz egy szép új házatok, amit nagyon megbecsültök, mert nagy ára volt. Pénzben és viszontagságban is.

Hadd menjen, nem lesz baj.

2021. márc. 2. 13:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Hú, én azon tepernék, hogy maradjunk is ott, nem átmenetileg, hanem végleg.

Ötéve úgy húztam el a csíkot az országból, ahogy csak tudtam (adódott lehetőség, végre), és mindent megteszek annak érdekében, hogy NE kelljen hazaköltöznöm.

2021. márc. 2. 16:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Fél év cserébe egy házért nem rossz arány.

S ki tudja miféle új lehetőségei nyílnak.

Nagyon sok időnek tűnik, de mégiscsak belátható táv.

2021. márc. 6. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!