Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartós párkapcsolatot hogyan lehet elviselhetőbbé tenni?
A férjem biomérnök, adódott egy vissza nem térő lehetőség aminek a keretein belül dolgozhatna fél évig külföldön, Ausztráliában.
Én kórházi dolgozó vagyok szóval az, hogy havi 1-2x kiutazom hozzá kivitelezhetetlen (anyagilag is).
Itthon sem keres rosszul de ha elvállalja ezt akkor pont annyival keres majd többet amennyi még kell ház vásárláshoz.
2 éve vagyunk házasok, 5 éve együtt.
Férjem önállóbb, én nagyon bújós vagyok, utálok egyedül lenni.
Mit lehet tenni, hogy ez a fél év elviselhetőbb legyen?
Az megvan, hogy az első Vh-kor a férfiak elmentek évekre, és a menyecskék, feleségek zöme kibírta és szeretettel várta őket vissza, már ugye azt, amelyik egyáltalán visszajött? És nem volt videócset meg ímél meg azonnali képküldözgetés. Nagyszüleim falujából pár fickó '45-ben szovjet hadifogságba került, és nem egy feleség naponta kiállt a kapuba, hogy jön-e már az ember? Volt, aki jött, 4-6 év múlva... Kibírták? Ki. Rossz volt? Borzasztó rossz, igen. Túlélték. A Te férjed 6 hónap múlva 100%-os valószínűséggel visszajön, és lesz egy szép új házatok, amit nagyon megbecsültök, mert nagy ára volt. Pénzben és viszontagságban is.
Hadd menjen, nem lesz baj.
Hú, én azon tepernék, hogy maradjunk is ott, nem átmenetileg, hanem végleg.
Ötéve úgy húztam el a csíkot az országból, ahogy csak tudtam (adódott lehetőség, végre), és mindent megteszek annak érdekében, hogy NE kelljen hazaköltöznöm.
Fél év cserébe egy házért nem rossz arány.
S ki tudja miféle új lehetőségei nyílnak.
Nagyon sok időnek tűnik, de mégiscsak belátható táv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!