Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az elviselhető korkülönbség?
Szerintem kell is ennyi korkülönbség a férfi és nő között... Én 24 éves létemre 30 éves pasival élek együtt. De az első kapcsolatomban is 7 év volt a korkülönbség. A pasi volt 25, én 18. Valahogy sosem jöttem ki a velem egykorúakkal, nekem fontos volt, hogy a pasi érettebb legyen..
Persze ezt embere válogatja, szerintem olyan hogy ideális korkülönbség nincs. A lényeg, hogy a két fél jól érezze magát együtt, és működjön a kapcsolatuk.
"De a normákat és a társadalmat igen"
Mondjuk a fiú 17, a lány meg 12. Nincs itt semmi baj, ugye? Főleg, ha mondju ka csávó lefeküdne a lánnyal. Hiszen mind testielg, mind gondolkodásban ettentő érettetk - főként a lány -, és biztosan élete legcsodásabb időszaka lesz és a többi és a többi.
Nincs olyan, hogy gáz, ha mindkét fél elért egy bizonyos lélekteani határt. Kövezzenek meg érte, jöjjenek a bódítóan ostoba "csak irigykedsz" és hasonló dolgokkal, de amikor oylanokat látok, hogy 13-14 évesek jóvla idősebbekkel jönnek össze, és hadoválnak az "érettebb vagoy kakoromnál" dologról, vagy hangoztatják, hogy jajj, miért írélik el őket, akkor igen, azt mondom, hogy "Mert gyerek vagy és ez az egész nonszensz!". Teljesen más igényekkel, ekkora óriási különbségekkel hogy jöhet egyáltalán szóba oylan, hogy "kapcsolat"? Maximum annak a megcsúfolása.
Viszont, ha mondjuk egy 20-25 éves jönne össze egy 40-50 évessel, lelke rajta. Ott már kellő önállóság és "érettség" is feltételezhető.
Ez így egy rövid gondolat volt, de szeirntem érthető, mit szeretnék mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!