Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Melyiket néznéd el egy kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket néznéd el egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdéshez írtam válasznak és elgondolkoztam, hogy ezeket mások hogy vennék...

1. Amikor azt mondta az ismerőseinek: "nem szép, de nekem jó lesz"

2. Egy másik alkalommal az egyik csajról, aki leszopta írta, hogy "szopott mint az állat" és nem értette, hogy mi a bajom.

3. Egyszer elmentem külföldre egy koncertre, ahol ott is aludtam egy éjszakát, ő pedig áthívta hozzánk a haverjait mindenféle megbeszélés nélkül, csináltak kaját és ittak, kész disznóólat hagytak itt mire másnap hazaértem... És akkor sem értette, hogy mi a problémám.

4. Államvizsgára elkísért, mert messze volt az iskola, és ott akart közben hagyni, hogy neki más dolga van, és majd menjek haza vonattal... Pont leszarta, hogy államvizsgám volt aznap és mekkora stresszel járt.

5. Az anyukám egyszer megkérte, hogy vigyük el Pestre egy szemészhez, majd hazafele nagy dugóba kerültünk. Anya elkezdett "pánikolni", mert emberek futkostak át meg kanyarodtak ki elénk random az autók és párszor szólt, hogy vigyázzon, jaj, meg hasonlók, amire mondta neki, hogy vagy abbahagyja, vagy kirakja az autóból és mehet haza busszal. Szegény anya egész hazáig sírt... Pedig csak jót akart, de tudom, belebeszélni a vezetésbe is hát, nem etikus.

6. Ráírt az exére és előlem törölte az üzeneteket, de pechére pont be volt lépve a gépe és láttam mindent... Nem volt benne semmi, amit törölnie kellett volna, csak általános dolgokról beszéltek, mégis titkolózni akart...

7. A haverja kérésére, amikor el akart válni és okot keresett hozzá elkezdte fűzni a haverja barátnőjét "poénból"... Persze azzal is lebukott végül, azóta ég a pofám a csaj előtt, mert az meg azt hiszi, hogy komolyan csinálta és megcsalt volna vele... A haverja másik férfit is kért már erre, úgyhogy 100%, hogy nem komolyan csinálta, de persze ezt is stikában rendezte.

8. Amikor érettségiztem belépett a facebookomba és átolvasta az összes üzenetemet (egy leütött billentyű megjegyzővel megszerezte a jelszavam, azelőtt egy 4-5 hónappal jöttünk össze, gondolom kitervelte). Kaptam is róla az sms-t még az érettségi kezdete előtt, hogy belépett... De persze nem talált semmit. Ez a legrégebbi sztori, lassan 10 éves, azóta nem csinál ilyet.

2021. febr. 28. 02:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%
3,4,5,6,7 Ezeket simán elnézném, a többit nem. 38N
2021. febr. 28. 12:42
 12/14 anonim ***** válasza:
53%
Neki is van rólad szóló listája vajon?
2021. febr. 28. 14:58
 13/14 A kérdező kommentje:
Ez nem egy rég megírt lista. Itt olvastam olyan kérdést, hogy ki mit nézett el a párjának és akkor gyorsan odaírtam, ami eszembe jutott. Ezzel mi a probléma? Tőlem aztán lehetne is ilyenje, bár elég ingerszegény volna.
2021. febr. 28. 18:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
ő az első párod? nincs viszonyítási alapod, ezért nem tudod hogy egy párkapcsolat lehet jó is?
2021. febr. 28. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!