Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogosan zavar,ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavar,ha a párom szinte minden összejövetelen berúg?

Figyelt kérdés

Legyen az egy társasjátékos este barátokkal vagy családi esemény ilyesmi. Nem mindig de kb 10-ből 8-szor. Volt többször is hogy olyankor kiabált velem sokáig vagy bunkó volt eléggé :( Néha érzelmes lesz meg kedves, de olyan is volt hogy nekem kellett nagy nehezen haza rángatnom valahonnan ahova együtt mentünk.

Egyébként egy intelligens ember de ezzel nem tudok megbarátkozni sajnos, kicsit több mint 1 éve vagyunk együtt (jelenleg együtt élünk). Kértem hogy ezen változtasson vagy legalább ha én ott vagyok figyeljen oda, de nem nagyon jött össze, félek hogy később még rosszabb lenne ez. Túlreagálom, vagy jogosan aggódom? Nektek mi a véleményetek?

2021. febr. 27. 17:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
Én az elsőnél megmondtam volna, hogy a második ilyennél mehet isten hírével, a másodiknál ki is vágtam volna a francba. Egy tiszteletlen idióta az ilyen, és velem biztos, hogy ezt senki nem csinálhatná meg. Nem kéne valaki, aki képtelen mértéket tartani. És sajnos, nem sajnos, az alkohol és részegség nem kifordít önmagunkból, hanem a valódi, gátaktól mentes oldalát mutatja meg az embernek.
2021. febr. 27. 18:14
 12/20 A kérdező kommentje:
Igen, ettől tartok én is. Pedig egyébként nem lenne semmi áthidalhatatlan probléma:( Olyan szomorú vagyok emiatt..
2021. febr. 27. 18:15
 13/20 anonim ***** válasza:
36%
Döntsd el te hogy mennyire zavar ez téged, miután egyáltalán nem ismerjük a párod egyéb tulajdonságait a tiedet pedig végképp nem így lehetetlen megmondani hogy mi a helyes döntés.Persze ha egy ilyen beteg oldalra kiírod hogy a párod van hogy fogyaszt alkoholt ne várj építő válaszokat csak azt hogy hagyd ott, dobd ki , meg menekülj meg ilyeneket szoktak javasolni :)
2021. febr. 27. 18:16
 14/20 A kérdező kommentje:
Engem azért is zavar az ilyen, mert volt a családban nem egy ember nálunk, akinek gondja volt az alkohollal. Illetve van több olyan akinek szintén alap hogy ha vendegseg van be kell rúgni. Na, ők sem változtak ebben az évek alatt:/ Egyikük még a menyasszonya (már csak ex) kedvéért sem. Nekem ez a mentalitás nagyon nem szimpatikus. Az a baj hogy alapból meg jól megvagyunk de ez a tulajdonság olyan amin képtelen vagyok átsiklani hiába próbáltam. Csak néha attól félek én reagálom túl (lehet en vagyok gyenge vagy önbizalomhiányos hogy ilyentől tartok)
2021. febr. 27. 18:20
 15/20 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, nem is kell átsiklani. Ez egy intő jel. Nem azzal van a baj, hogy iszogat, hanem hogy képtelen mértéket tartani, és utána még bunkó is veled. Egy normális ember elszégyellte volna magát az első ilyen alkalom után, és kínosan ügyelne arra, hogy többet ilyet ne tegyen. Neki fontosabb berúgni, minthogy téged ne bántson.
2021. febr. 27. 18:24
 16/20 anonim ***** válasza:
88%
A #14 alatt írt aggályaid alaptalanok. A helyzetnek megfelelően ítéled meg a helyzetet, de nem mert lépni. Merj!
2021. febr. 27. 18:24
 17/20 anonim ***** válasza:
90%
Meg amúgy: ha gyereket akarnál, szerinted mellette nem ezt csinálná? Ezt szeretnéd, hogy a gyereked lássa majd, ahogy te is ezt láttad gyerekként...?
2021. febr. 27. 18:25
 18/20 anonim ***** válasza:
11%
Ezt mondom itt ilyen válaszokra számíthatsz egyedül:) Senki nem kérdezett a kapcsolat egyéb területéről :D Szerinted ezek a nők jót akarnak neked?Mindenkinek lapát volt annak idején vagy pedig el sem jutottak addig.Most pedig mássem lehet boldog, egy ilyen kérdést úgy szálnak meg mint a legyek a szarkupacot :)
2021. febr. 27. 18:30
 19/20 anonim ***** válasza:
90%
Neeem, én ezt szülővel játszottam végig, (korai) haláláig ígérgette, hogy most már aztán tényleg figyelni fog, kontrollálja magát.
2021. febr. 27. 18:32
 20/20 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, szerintem szar életed lesz mellette, de te tudod. Nálam ez már olyan szinten nem férne bele, hogy szakítottam volna.

Igaz, mákom van, a férjem egy kortyot sem iszik (anti), szóval nálam ez a megszokott.

18-as, te pedig kezeltesd magad. Fogd fel, hogy tök mindegy, itt nincs a kapcsolatnak "egyéb területe", mert ez mindent elcsesz.

Kérdezőnek még: A másik az, hogy ez jobb nem lesz. Ilyen emberre nem lehet jövőt alapozni.

2021. febr. 27. 20:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!