Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nézhetem meg a projektek naplóját?
Figyelt kérdés
Járok egy lánnyal fél éve, aki személyi asszisztens. Nem engedte, hogy belenezzek a füzetébe. Egy kb A5-s kapcsos mappat kell elképzelni. A lapok között öt elválasztó van. Hülye gyerekmintás tele post it lapokkal.Mit titkolhat? Szakítsak ha nem mutatja be vagy olvassam titokban?2021. febr. 24. 18:05
21/24 anonim válasza:
Könyörgöm, legyen troll......
22/24 anonim válasza:
Hát, ha nálad az a két opció van, hogy szakíts vagy sértsd meg a magánszféráját, akkor mondok egy sokkal jobb harmadikat: sürgősen keress fel egy pszichoterapeutát.
24/24 anonim válasza:
Nekem is van ilyen füzetem. Nem szeretem, ha bárki is belenéz, mert minden céges jegyzetem benne van ömlesztve. Az más téma, hogy én általában bent hagyom a cégnél és a férjemnek nagyjából semmit nem mondana.
Arra nem teszek benne megjegyzést, hogy melyik nap meddig dolgozom és miért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!