Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem nézhetem meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem nézhetem meg a projektek naplóját?

Figyelt kérdés
Járok egy lánnyal fél éve, aki személyi asszisztens. Nem engedte, hogy belenezzek a füzetébe. Egy kb A5-s kapcsos mappat kell elképzelni. A lapok között öt elválasztó van. Hülye gyerekmintás tele post it lapokkal.Mit titkolhat? Szakítsak ha nem mutatja be vagy olvassam titokban?

2021. febr. 24. 18:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%

Egyébként adott rá okot hogy ne bíz meg benne ?

Nem hiszem hogy mondjuk drogot árulna és annak a jegyzetei lenének a füzetben.

2021. febr. 24. 18:52
 12/24 A kérdező kommentje:
Igen adott. Nem egyforma hosszú mindennapja.
2021. febr. 24. 18:56
 13/24 anonim ***** válasza:
91%
#12 Hát ezzel sokan vagyunk így....és gondolod, hogy ha megcsalna téged, akkor azt lejegyzetelné a kis füzetkéjébe, majd folyton attól rettegne, mikor nézed meg? Te egyedül vagy ilyen hülye, vagy segítenek neked?
2021. febr. 24. 19:01
 14/24 anonim ***** válasza:
15%

Akkor ülj le vele megbeszélni ezt, mond meg neki hogy nem bízol benne és szeretnéd hogy megmutassa a fűzet tartalmát, vagy szakítasz-vele.

Ha nincs titkolni valója és szeret téged akkor meg fogja mutatni.

Viszont evvel te is eljátszod az ö bizalmát.

2021. febr. 24. 19:02
 15/24 A kérdező kommentje:
Én azt akarom mondjon fel.
2021. febr. 24. 19:10
 16/24 anonim ***** válasza:
94%
Miért mondana fel? Ribinek nézed? Ha megbízol benne, maradjon. Ha nem bízol meg benne, akkor is maradjon, viszont te szakíts vele. Ez ilyen egyszerű. Ha van esze nem fog munkahelyet váltani miattad, bocs. Én sem váltanék egy féltékeny bolond miatt.
2021. febr. 24. 19:12
 17/24 anonim ***** válasza:
94%
Inkább szakíts vele, jobban jár.
2021. febr. 24. 19:12
 18/24 anonim ***** válasza:
94%
A féltékenység kezelhető keres egy jó pszichológust.
2021. febr. 24. 19:18
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem fog felmondani és talál helyetted egy igazi férfit :)
2021. febr. 24. 22:50
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szakíts.

Neki is jobb lesz, ha nem egy 40-es intelligenciahányadosú érzelmi hulladékkal kell együtt lennie.

2021. febr. 25. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!