Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell úgy főznöm, ahogy a párom anyja?
De szerintem a hapsibsem tudja, hogyan csinálta a mama.
Ha ilyen here, nem hiszem, hogy az öregasszony mellett kuktáskodott a konyhában.
"Mivel már az anyukája nem tudja neki megfőzni, azt szeretné ha te készítenéd el hasonlóan."
De miért nem főzi meg saját magának? Nő vagyok, az én anyukám is meghalt, akkor elvárhatom, hogy a párom főzzön, mint anyum?
Magad írtad le a lényeget. Megkért arra, hogy egy ételt készíts el neki. Ennek valami oka lehetett...
Minden kajádra kiakad vagy csak arra? Az elmondottak alapján csak arra.
Miért akadt ki? Mert nem úgy készítetted el, mint az anyja...
Lényeg: szerette volna közelebb érezni magához az elhunyt anyját...
48: Erre mondok egy érdekeset. Nagyanyám isteni finom paprikáskrumplit tudott főzni. Ezer meg egy paprikáskrumplit főztem már meg életem során, de csak EGYETLEN EGYSZER sikerült olyanra készítenem, mint amilyet ő készített. Soha többet azóta. Na, az volt a sikerélmény sikerélménye. :)))
El kell tudni fogadni, hogy nem lesz ugyanolyan mint AZ az étel... Értem, hogy visszaidézzük azt aki elment, de ebből nem lehet veszekedés, meg balhé. Ha meg meg akarja idézni a férj, akkor számára is ott a lehetőség. :))) A magam részéről inkább örülök, hálás vagyok ha valaki főz rám - nem hogy még veszekedjek az elkészítés módján az illetővel... Mert ez szerintem nagyon infantilis dolog - szép emlékek ide vagy oda.
49: Igazad van. De a leírtak alapján egyik félnek sem erénye a kommunikáció....
Mellesleg simán elképzelhető, hogy a pasinak nincs meg a kellő konyhai ügyessége és ezért kérte meg a kérdezőt (és itt visszakanyarodtunk az előző bekezdéshez :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!