Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet hosszútávon szex nélkül két (nem aszexuális) ember között a kapcsolat?
3 hete voltunk kb együtt a párommal utoljára, akkor is annyi volt, hogy kézzel izgatott, én pedig inkább úgy tettem, mintha jó lenne, mert fájt már.
Neki inkább volt ez egy letudandó feladat, mint élvezet, így muszáj voltam elszabadulni a kezei közül valahogy...
Neku elvileg nincs úgy igénye q szexre, nekem lenne, de inkább ráhagyom, nem akarom kierőszakolni tőle.
Mind a ketten nők vagyunk, ő elvileg leszbikus.
Kizárt, hogy lenne valakije, mert ha elmegyek valahová, akkor többnyire jönni akar velem, ha pedig otthon vagyok, akkor ő is otthon van. Maximum munkaidőben tudna megcsalni, de jelenleg mivel munkanélküli vagyok, ő meg beteg állandóan (állítólag). Lényegében állandóan a seggemben van.
Nem vagyok pénzes csaj, nincs semmi olyan, ami miatt megérné neki velem lenni, mégis itt akar lenni, nem megy el.
Ragaszkodik, mégis inkább érzem barátomnak, mint partnernek.
Bújós, simul, stb...de semmi szex, mert elvileg a múltja miatt rossz dolgok jönnek fel benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!