Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, nők! Ti mit vártok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ti mit vártok egy kapcsolatban egy férfitől?

Figyelt kérdés

Nem a külsőségekre gondolok, hanem inkább belső tulajdonságokra, egzisztenciára, iskolázottságra, társadalmi státuszra.

Szóval mi kell, hogy meglegyen egy férfiben ahhoz, hogy összekössétek vele az életeteket.(akár házasság, akár sima együtt élés).

2021. febr. 7. 19:58
 1/8 anonim ***** válasza:
17%
Két alap dolog: legyen diplomás állása és ne akarjon házasodni. A többi már részletkérdés, de ezek nélkül nincs értelme közös életben gondolkodni.
2021. febr. 7. 20:02
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon már semmit...
2021. febr. 7. 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:
35%
Bocsi, csak azt szeretném leírni, hogy egyszer egy hasonló kérdésre én a saját szempontjaim szerint tűpontosan válaszoltam, erre valaki elkezdett priviben nyomulni. Úgyhogy soha többé!
2021. febr. 7. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Belső tulajdonságok, amik számomra fontosak, és ugyanezt nyújtani is tudom: őszinteség, szeretet, tisztelet.

Nem árt ha ki tudja fejezni az érzéseit irántam, és attól sem lesz a szememben kevésbé férfi, ha látom a könnyeit.

Sőt, ha néha romantikus is tud lenni, már boldoggá tesz.

Mindegy mi a végzettsége, csak dolgozzon és legyen olyan fizetése vagy legalább törekedjen rá, ami az enyémmel együtt már alapja lehet a családunknak.

2021. febr. 7. 20:15
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Biztonságos, 8-16-ig tartó munka, ahogy én is dolgozom. Nem szeretnék olyan emberrel együtt élni, akiért állandóan aggódnom kell, és azt sem szeretném, hogy éjszakás legyen, mert kb. sosem találkoznánk.

Anyagiak: ha összerakjuk, amink van, együtt kényelmes életet tudjunk élni. (Nekem van, ahova költözhet, így a lakhatásra nincs gond.)

Iskolázottság: minimum érettségije legyen meg, és akarjon fejlődni. Nem elvárás a diploma, de a műveltség, intelligencia és sokmindenről lehessen beszélgetni vele, az igen.

Belső tulajdonságok: magas szintű empátia, szeresse az állatokat, a kutyákat (a házban élnek, erről nem vagyok hajlandó lemondani), legyen kompatibilis a humorunk, legyenek hasonló érdeklődési köreink. Nem kell, hogy teljesen fedják egymást nyilván, de pár közös pont nem árt.

Egyezzen a véleményünk a házasságról, gyerekvállalásról, hogyan és hol akarunk élni, illetve az értékrendünk legyen hasonló. Ezutóbbiba beleértek a házimunka felosztásától kezdve a valláson át az erkölcsökig. Legyen jó vitakultúrája, ne kerülje a konfliktusokat, de ne is keresse feleslegesen.

2021. febr. 7. 20:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Amennyiben komoly, hosszútávú kapcsolatról van szó számomra a kölcsönös tisztelet, őszinteség, bizalom és szeretet alapkövetelmény. (Vica-versa muszáj, hogy meglegyen, ha ez nincs meg, akkor onnantól részemről vége van.) Emellett szerintem nagyon fontos, hogy mindkét fél kompromisszumképes legyen, és működjön a kommunikáció. Számomra fontos, hogy a párommal tudjak önfeledten nevetni is (jó humora legyen, ami passzol a dilis énemhez), ugyanakkor komoly dolgokról is lehessen vele beszélni.

Iskolázottságnál nem mondom, hogy legyen ilyen-olyan diplomája, mert szerintem nem attól függ, hogy milyen ember valaki.. találkoztam már diplomás full paraszt emberrel, és olyannal is, aki 'csak' szakmát tanult. Fontosabb, hogy legyen ambiciózus, legyenek céljai, tegyen érte, dolgozzon. Egzisztenciát tekintve én is dolgozom, szóval nem várom el, hogy a párom helyettem fizessen. Jó lenne, ha a kettőnk fizetése elég lenne arra, hogy a jövőben a családunknak mindene meglegyen. (és itt nem a luxus dolgokra gondolok)

2021. febr. 7. 20:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindegy, csak szeressen, és ne akarjon állandóan másokkal lenni, mikor ott vagyok neki.
2021. febr. 8. 09:13
 8/8 anonim ***** válasza:
56%

- tetsszem neki és szeressen és én is viszont; ne csak azért lgyen velem, mert aki nálam jobb, az lekoptatta

- egyenrangú párkapcsolat - apróságokban, amihez jobban ért, lehet vki minimálisan dominánsabb, de ne legyen alá-fölé rendelt viszony, legyen méltányos, igazságos, nagyjából egyenlő munkamegosztás (nyilván, ha vki 8órázik, a másik meg 4órázik, az utóbbi házimunkázzon vmivel többet)

- ne legyen anyu pici fia, ne rángassa dróton a családja; védjen meg engem, ha ok nélkül vagy féltékenységből szekálnak, fúrnak; bizonyos idő után legyek én neki az első (ameddig nem születik gyerek, akkor ő legyen az első), nem a család és nem a barátok

- intellgencia, bizonyos szintű olvasottság, tájékozottság, műveltség

- legyen igénye kimozdulni, eljárni programokra (nyilván nem covid idejére gondoltam) és utazni - vagy ha nem, akkor hagy engem menni színházba, moziba, étterembe, szabadulószobába, bowlingozni stb. féltékenység nélkül heti legalább 1x;

- figyeljen oda rám, legyen törődő

- passzoljon a humorunk

- ne legyen radikális egyik politikai oldalon sem

- ne legyen nagyon szigorú keretek között vallásos

- Budapesten akarjon élni

- ne húzzon le anyagilag; legyen normális a pénzügyi kultúrája; legyen jövőképe (az nem gond, ha anyagilag nem überambíciózus, de azért legyenek céljai, ne az legyen az élete, hogy eszem-iszom-dugok-alszom... ha az a célja, hogy maketteket épít szabadidejében, akkor az... de legyen vmi, amiért "hajt")

- legyen határozott, de ne legyen bunkó paraszt

- legyen őszinte, de ne kéretlenül ossza az észt

2021. febr. 8. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!