Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van aki azért szakított mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki azért szakított mert sokat ivott a párja?

Figyelt kérdés

Hogy viseltétek? Agresszív volt e? Meddig viselted el? Részegen csúnyán beszélt e vagy csak meguntad?

Van akik fejlődtek miközben minden héten isznak? :)

Biztos vannak akik jól megvannak úgyis hogy mindig isznak, azoktól is kérdem hogy bírjátok?

2021. febr. 5. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbbjük nem elviseli, hanem beletörődik. Aztán persze 40 évesen már az egyikük súlyos beteg lesz a pia miatt, a másikuk ideigileg megy tönkre, a gyerekek meg pszichés roncsok lesznek, még mielőtt a 18-at betöltenék.

Nem érdemes egy alkoholista mellett elköteleződni, az ilyen kapcsolatoknak soha nincs jó vége.

2021. febr. 5. 22:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az apám alkoholista volt. Lelki nyomorulttá tett tinikoromban. A nagyapám is az volt, tönkretette anyámat. A tesója is az volt. Mind az alkoholba döglött bele. Soha nem volt mellettem apám, amikor szükségem volt rá: a pia fontosabb volt. Pedig MINDEN segítséget megkapott volna, de ő elutasította.

Párom unokatesóinak az apja is alkoholista volt. Belehalt, és egyedül hagyta a feleségét és a három fiát, akiknek szükségük lett volna az apjukra. Az egyikőjük most házasodott, az ő gyereküknek nem lesz nagyapja.

Nekem nem kell egy függő ember, akinek fontosabb a függőségének a tárgya nálam meg a családjánál. Szóval nem, nem kellett szakítanom ilyen emberrel, mert akinél a legkisebb jelét is megláttam, otthagytam a fenébe. Nem vagyok önsorsrontó.

2021. febr. 5. 22:33
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
A párom szakított velem ezért. Részegen állandóan sírok és kibeszélem, ami a lelkem nyomja. Mert amúgy sok mindent elnyomok.
2021. febr. 5. 22:38
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Én azért váltam mert ivott az exem+amit az első írt volt egy munkatarsnőm akinek hasonló férje volt, felújították a lakást következő héten a pasi szétverte.Teljesen kivolt a csaj,én meg néztem és megkérdeztem magamtól hogy tényleg ilyen akarok e lenni pár év múlva? Hogy ilyen légkörben nevelkedjenek a gyerekeim mikor engem gyerekként szeretet, egyensúly vett körbe?

Egy-ket hétig gondolkodtam aztán hazakoltoztem a szüleikhez,akik nagyon örültek, hogy észhez tértem 8 év után.

2021. febr. 5. 23:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Még csak pár hete jártunk. Messze laktunk egymástól ezért csak hétvégén találkoztunk. Elmentem hozzá mire ő kijelentette hogy be akar ülni a haverjaival a kocsmába. Kiakadtam hogy azt a kevés időt se kettesben toltenenk. Végül megegyeztünk hogy elmegyek vele és csak egy sört iszik, beszélgetnek egy kicsit aztán megyünk is. Az egy sorbol kettő lett abból pedig sok. "mindjárt megyünk, mindjárt megyünk". Végül egész éjjel ez ment és úgy berugott hogy a haverjai támogatták haza. Ott pedig széthányta a wct. A falat, a padlót mindent. Szakítani akartam másnap de addig könyörgött hogy adtam még egy esélyt. Azt mondta megvaltozik. Valóban utána nem nagyon volt ilyen berugos eset de a piát nem tudta letenni. Kijott a munkahelyrol és az volt az első hogy bement egy kisboltba feltankolni sorbol. Még a pályaudvarra ért megivott egyet. Aztán ahogy mentünk hozzájuk a buszon megegyet. Amikor veszekedtem vele emiatt az volt a válasz hogy nehogy már péntek este ne engedhessen meg magának egy két sört. Valóban nem nagy dolog. De az igen hogy proli módon az utcán és a buszon itta. Égett a pofám. Ki is abrandultam belőle.
2021. febr. 6. 06:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az apám alkoholista volt, a férjem antialkoholista, nem véletlenül.
2021. febr. 6. 16:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Össze se jönnék alkesszel.
2021. febr. 7. 02:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én exem állandóan ivott , párszor kiakadtam szóltam érte majd megbeszéltük abba hagyja. Tartott kettő hétig a nem iszok dolog ... utána már nem foglalkoztam vele , elhidegültem tőle. Majd egy fárasztó hónap végén ( nagyon sokat dolgoztam ..) a piálást választotta volna helyettem mikor végre együtt lehettünk volna , én újra kiakadtam Ő ezen besértődött és azt mondta már nem szerelmes belém ezért szakít. 😄 Amúgy együtt éltünk , minden este ivott :) Kellett pár hónap mire összekapartam magam a mélyről a “nem szeretlek már egy ideje “ duma után. Így utólag bele gondolva már az első kiakadásom után Nekem kellett volna szakítani. Jelenlegi párom nem iszik nem drogozik, végre boldog kapcsolatban élhetek. Az alkoholizmust nem szabad elfogadni, segíteni próbálhatsz de oda az Ő akarata is kell !!!
2021. febr. 7. 16:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem jönnék össze ilyen emberrel. A randizós időszakban bőven kiderül már a legelején milyen a viszonya az alkoholhoz. Az sem tolerálnám ha munkából hazajön és egyből sör, mindennap. Havi 1-2 x ok, de naponta??? Nem is tudom elképzelni, milyen lehet alkoholistával. Nekem a szüleim, nagyszüleim sem ittak rendszeresen, soha nem részegedtek le, pedig szőlészetünk volt.
2021. márc. 16. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!