Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is azért kelt fel hogy ne legyen reggeli szex?
Vagy troll vagy, annyira egyértelműen le is írod, hogy kizárólag te vagy a hibàs, vagy ha még nem sikerült rájönnöd, akkor most közlöm, hogy örülj, hogy MÉG van barátnőd, mert ezért már bármelyik normális nő kivágott volna, hogy a lábad nem éri a földet, nem trükközget, hogy ne kelljen veled lennie.
Én már hajítottam ki pasit az éjszaka közepén, mert elvárta, hogy èn csináljam neki, viszonozni pedig nem akarta. Te is ezt érdemled.
#10: "tudod mekkora macera van vele?"
Jajjj... :D Ecsém, "tudod mekkora" király érzés amikor elélvez a barátnő? Ahhh, leírhatatlanul király! Sosem éreztem macerásnak. :)
Egyébként erről az elszólásról ez jutott eszembe, egyik kedvenc sorozatom btw: [link]
(1:34) :D
Fuuu tee... nem csak önző vagy, hanem buta és gyerekes is. Ez így látatlanban is lejön.
A barátnőd tanul, valószínű stresszel, fáradt, szerinted ilyenkor kinek van kedve házi csicskást játszani? Elmondom, senkinek, főleg, ha a másik fél ennyire rongynak nézi.
Aztabüdöséletbe, összeteszem a két kezem, hogy későn kezdtem a szexet, nem akadtam össze ilyen egybitessel, akinek az a fontos, hogy ő kielégüljön legalább egyszer minden nap :D
Elmondom neked, hogy 40 vagyok és ha nekem nincs orgazmusom 10-ből 1x akkor a pasim rosszul érzi magát. Minden aktus alatt legalább 2x Ő igényli, hogy én élvezzek el. Te meg azért nyafizol, hogy ma nem volt reggeli lovaglás ami csak neked jó...
Valami nincs rendben nálatok szex téren, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!