Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csajok, fogyókúra, diétás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, fogyókúra, diétás étrend esetén, ti elvárjátok a barátotoktól hogy ne egyen annyi egészségtelen hízlaló kaját, legalább előttetek ne?

Figyelt kérdés
Mennyire jogos elvárás, hogy ne legyen tele a hűtő, szekrény nasival, és ne egyen nonstop pizzát meg olyan ételeket, amiket te nem ehetsz?
2021. febr. 3. 14:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, kövér embernek ne egyből shopbuilder menjen. Az olyan éles váltás, hogy tuti nem bírja tartani. Aztán marad kövér, mert nem tud azonnal átállni.

(Stephen Guise: Mini Habits for Weight Loss sokkal barátságosabb.)

2021. febr. 3. 18:28
 12/18 anonim ***** válasza:
A sok nasi meg egészségtelen kaja neki sem tesz jót, nyilvan neked is könnyebb ha nem ezeket látod, de nem elvárható hogy ő egyaltalan ne egyen ilyesmit.
2021. febr. 3. 18:33
 13/18 anonim ***** válasza:
51%

Dehogy várom. Nálunk amúgy tele a lakás szarokkal, csoki, chips, üdcsi, minden ami kell, sokat eszünk gyorskaját. Én néha próbálok odafigyelni a kalóriákra, de ez inkább a mennyiségben nyilvánul meg, keveset eszem, így simán belefér a nasi is. Plusz mozogni is szoktam, bár nem túl lelkesen.

Szerintem ilyet nem lehet elvárni a másiktól. Ha csak az egyik kövér, azért miért szívjon a másik is? Igazából ezért nem árt ha alapból hasonló a hasonlóval ismerkedik. Mert az elég idióta elvárás, hogy valaki a megszokott életmódját feladja, mert a másik elhízott.

2021. febr. 3. 20:20
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Na de ha így zabál, a másik is kövér lesz előbb-utóbb. Na meg egészségtelen, mindig ettől zengenek a fórumok.
2021. febr. 3. 20:29
 15/18 anonim ***** válasza:
57%

Egyáltalán nem biztos, hogy a másik is kövér lesz. Pl. egy fizikai munkás simán zabálhat ilyeneket, egy irodista nyilván nem. Ha valaki sétál és tömegközlekedik, ehet többet, mint aki wc-re is kocsival megy.

Vagy én pl munkában annyira nem szeretek enni, tartogatom otthonra a nagyobb zabálásokat. Így akár azt is hiheti aki csak otthon lát, hogy én milyen sokat eszek, pedig hát rohadtul nem.

Az meg hogy egészségtelen engem kevéssé érdekel. Eszek mellette zöldséget-gyümölcsöt is, szóval nem csak szar kajákat. A másik így ismert meg, így kellettem neki. Ezek után nekem ne akarja megszabni, hogy tarthatok-e otthon chipset, vagy nem. Ha fogyni akar, akkor legyen szépen önuralma, ne a világtól várja, hogy körülötte forogjon. Vagy tornázzon egy fél órát, aztán ehet velem csokit.

2021. febr. 3. 20:59
 16/18 anonim ***** válasza:
42%

Ehet sokat, de nem mindegy, mit.

Az egészséget azért említem, mert mikor idegen kövér emberekről van szó, mindenki az egészségről sápítozik. Pedig nyilvánvalóan ha nem látszik kívül, senkit nem érdekel, ha valaki egészségtelen.

2021. febr. 3. 21:31
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt egyáltalán nem vártam el olyankor, amikor kapcsolatban voltam. Egy dolog tud ilyenkor felhúzni - az, ha elmondom a páromnak, hogy mi a helyzet, miért kell diétázni stb. (nálam pl. konkrétan egészségügyi okok miatt kellett), és nem is figyel oda, aztán huszonharmadjára odatolja elém a csokit, hogy nem kérek-e, meg mióta nem szeretem, hogy nem akarom enni... nem meglepő, már nem vagyunk együtt.
2021. febr. 4. 09:23
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem. Én pl betegség miatt váltottam életmódot- étrendet, emiatt kell diétán élnem, persze hálistennek ennek pozitív hatása a fogyás is:).

De Ez az én problémám, nem a páromé. Igaz, ő idő közben magától kérte, hogy kicsit segítsek neki is fogyni, mert az elmúlt években szedett fel felesleget. Így Én 2 éve, ő 1 éve csinálja. De sosem vártam el, semmi ilyet tőle, és egyikünk sem rögeszmés, hosszútávon nem tudnánk túl szigorú diétát tartani, ne adj isten koplalni, szóval semmi draszikus. Nem tartunk itthon egyébként cukros édességeket, csipszeket, nagyon ritka hogy eszünk ilyesmit, de időnként, limitált mennyiségben belefér. Pizzát, lángost meg ilyesmiket pedig pl én is szoktam enni, csak a diétám szerint elkészítve, szénhidrátcsökkentett verzióban. Ennyi.

2021. febr. 4. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!