Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csajok, fogyókúra, diétás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, fogyókúra, diétás étrend esetén, ti elvárjátok a barátotoktól hogy ne egyen annyi egészségtelen hízlaló kaját, legalább előttetek ne?

Figyelt kérdés
Mennyire jogos elvárás, hogy ne legyen tele a hűtő, szekrény nasival, és ne egyen nonstop pizzát meg olyan ételeket, amiket te nem ehetsz?
2021. febr. 3. 14:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Nem nőként, de ha valaki a környezetemben diétázik, általában vele tartok szolidaritásból meg azért, mert nekem se árt... (Kivéve, ha valami elmebeteg verziót követ, ahol 'csak inni szabad' meg ilyen egészségkárosítások)
2021. febr. 3. 14:21
 2/18 anonim ***** válasza:

Fordítva van nálunk, párom (férfi) diétázik, én nem, de nem nyomom tele édességgel a hűtőt és ha olyat eszem, amit ő nem ehet, akkor nem előtte teszem ezt. Meg mondjuk este 6 után is külön eszem.

Nem fogyókúrás, hanem más okokból volt már, hogy nem ettem/ittam bizonyos dolgokat, de nagyon durván nem zavart, ha előttem más evett/ivott ilyet vagy amúgy volt itthon.

2021. febr. 3. 14:26
 3/18 anonim ***** válasza:
55%
Na én társkereséskor pont ezért nem ezt nézem, hogy ugyanazokat a zenéket szeretjük-e és hasonló hülyeségek, hanem hogy az életmódunk, az értékrendünk egyezik-e. Ez csak egy dolog, de ide tartoznak a táplálkozási szokások is. Akin látom hogy totál mozgásszegény életet él, vagy semmi fogalma nincs az egészséges táplálkozásról, azzal nem akarok közösködni. Ilyen nincs, hogy utána a felek egy életen át egymás mellett eszik az egyik a szar szemét kaját, a másik pedig az egészségeset.
2021. febr. 3. 14:52
 4/18 anonim ***** válasza:
48%
Öhm, alapból nem kéne állandóan pizzát meg csokit zabálni.
2021. febr. 3. 17:03
 5/18 anonim ***** válasza:
32%
Válasszatok más függőséget amiben kiélitek magatokat, ne a szemét zabálást. 10-20 évvel hamarabb meghaltok miatta, meg még csúnyán is fogtok kinézni.
2021. febr. 3. 17:07
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

5.

Mondjuk ehhez hozzácsapódhatna az is, hogy nem árulják tripla áron az egészséges ételeket - sosem értettem, hogy miért nem olcsóbb, hogy ezzel is ráneveljék az embereket erre. A nagy "aggodalom" a kormány részéről is csak adók kivetésében merült ki, pedig fordítva kellett volna - csökkenteni az egészséges ételek kiskereskedelmi árát.

2021. febr. 3. 17:13
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

Rizs, csirkemell, fagyasztott zöldség, zab, tojás. Ezek mind egészségesek és nem drágábbak a szemétnél, hanem jó árban vannak. A többiből is meg lehet találni, hogy pl a teljes kiőrlésű tészta a Lidlben a legolcsóbb, a teljes kiőrlésű kenyér a Sparban, stb.

Az egészséges nem azt jelenti hogy bio vagy hogy a boltban a legdrágább. Kb 1-2 könyvet elég elolvasni a témában ahhoz, hogy alap ismeretek meglegyenek a táplálkozással kapcsolatban. Pl itt van egy, ami ingyen elolvasható, fent van az egész könyv az interneten és csak 100 oldal. Persze hiába ajánlom siránkozó kövér ismerősöknek is, ha még elolvasni is lusták és teljesen tévesek az elképzeléseik a helyes táplálkozásról:

[link]

[link]

Én 2 méter vagyok, hozzá 95 kg és viszonylag sokat eszek, mégis kihozom az étkezést egy hónapban 40-45 ezer forintból egészségesen úgy, hogy itthon főzök magamra és még egyszer kifejezetten sokat eszek. Én sem így születtem hogy mindent tudtam, hanem 23-25 éves korom környékén álltam át erre néhány éve.

2021. febr. 3. 17:25
 8/18 anonim ***** válasza:

7.

Csirkemell kilóára 1000-1200 Forint (akciótól függően), a csirkecombé amit szoktam enni 300-400 Forint (szintén akciófüggő)

A többivel egyetértek, habár elég unalmassá tud válni a mindennapos csirke + párolt zöldbab/borsó kombó, pedig alapból finom, de minden nap azt enni, mert a többi diétás kaja nem megfizethető annak akinek a fizetése kevés. Én éltem így és amikor legközelebb valami fűszereset ettem, alig hittem el, hogy mennyi ÍZ létezik a világon... Zabot használok a legtöbb főételhez, mégsem érzem hasznát. Üdítőket nem iszom, csokit levittem napi pár grammra (amit többé-kevésbé sikerül betartani, kivéve 1-1 napot, de amikor depressziós vagyok, olyankor semmi nem tud érdekelni, a mázli, hogy mindig elmúlik)

"40-45 ezer forintból"

Na igen, ez az ami nekem nincs meg. Most még igen, de ha lejár a moratórium, akkor megint fizethetem a mások által felvett hitelt ami a lakáson van. Onnantól talán havi 30 ezrem lesz rá, ha szerencsém lesz - úgy értve, hogy mindenre ami nem rezsi vagy ez a banki sarc. Olyankor a "legegészségesebb" amit eszem az a mindennapos "virsli - paradicsom-paprika-uborka kefírrel" kombó. De minden áldott nap, mert jobbra nem futja.

2021. febr. 3. 17:34
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem várom el. Alapból nincs tömve a hűtőszekrényünk édességgel, csokival. Nyilván néha eszünk ilyeneket is, de nem rendszeres. Viszont ha diétát tartok, nem várom el hogy a férjem is tartsa velem. Különben is próbálunk mindketten egészségesen élni, ha én mondjuk valami miatt valami szigorúbbat tartok, akkor ő az étkezését megoldja a munkahelyén, hétvégén meg eszi, amit én.
2021. febr. 3. 17:35
 10/18 anonim ***** válasza:
nálunk én próbáltam egészségesebb életmódot folytatni, a párom pedig egyáltalán nem tartja tiszteletben, és folyton mondja h mekizzünk, csokival kínálgat, meg imádja ezeket a fagyasztott zacskós műanyag szarokat, meg pizza, stb. sok veszekedésünk volt már ebből, azt mondja h csak jót akar. pedig ettől eltekintve intelligens, 34 éves férfi, nem értem, h ebben miért ilyen. persze végül mindig arra jutok, hogy én vagyok gyenge, mert elcsábulok, ha mellettem kajálja ezeket.
2021. febr. 3. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!