Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nagyon utalok főzni és nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon utalok főzni és nem is tudok mit csináljak?

Figyelt kérdés

Jovoheten költözök a barátomhoz és félek mit fog ehhez szólni hogy nem tudok főzni.

Én csak a gyors kajákat szeretem.

2021. febr. 2. 22:42
1 2 3
 1/30 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
98%

Összeköltöztök, és ennyit nem is tud rólad?

Egy ritkán látott barátomról is jobban tudom hogy szeret/tud-e főzni, és mi az ízlése...

2021. febr. 2. 22:44
 2/30 anonim ***** válasza:
85%

Nem értem ezeket a dolgokat. 😅

Van okostelefonod?

Tele van az internet receptes oldalakkal, valamelyiknek appja is van.

Én évek óta főzök, sokszor mégis onnan puskázok biztos, ami biztos alapon + új ötleteket is onnan szerzek.

Párszor főzöl úgy, hogy szóról - szóra lesed a receptet, közben kóstolgatod az ételt, majd szépen kialakul az "érzésre" fűszerezés.

Azért főzni nem akkora tudomány, csak hát nem akarásnak nyögés a vége.

A pasid tud főzni?

Ha nem, akkor ezekre a karantenos estékre tök jópofa program lehet, hogy együtt szerencsétlenkedtek. Bár én is furcsállom, hogy ez eddig nem jött szóba. 😅

2021. febr. 2. 22:50
 3/30 A kérdező kommentje:

De már mondtam neki hogy nem tudok főzni de azt mondta hogy nem hiszi el. Most ha meglátja hogy tényleg nem tudok akkor mit szól?

Próbáltam már hogy netrol nézem a receptet de nem ment nekem úgy sem csak ideges lettem

2021. febr. 2. 22:57
 4/30 anonim ***** válasza:
29%
gyorskaja? jó az majd elhizol szépen és a meglévő frusztrációidra ráépül ez is, csodás kapcsolat lesz
2021. febr. 2. 22:59
 5/30 A kérdező kommentje:
Nem fogok elhizni mert eddig is ezeket ettem. 48 kg vagyok még mindig. Sokat mozgok, sportolok.
2021. febr. 2. 23:01
 6/30 anonim ***** válasza:
64%
Nem te vagy az aki 5 hónap után közös kasszat akar?😀
2021. febr. 2. 23:03
 7/30 anonim ***** válasza:
94%
Ő szerinted izgul, hogy mivel fog téged etetni?
2021. febr. 2. 23:05
 8/30 A kérdező kommentje:
7# dehogy. Én nem akarok
2021. febr. 2. 23:06
 9/30 anonim ***** válasza:
89%

Azért összeköltözés előtt már illik megismerni egymás szokásait, érzéseit, képességeit.

Ha pedig már ismeritek eléggé egymást, akkor el tudjátok dönteni, hogy összeilletek-e.

Nálam soha nem jelentett problémát, ha barátnőm nem szeret főzni. Nem száz évvel ezelőtt élünk, amikor az ebéd készítése fél napos munka volt, és azzal kezdődött, hogy kiment a gazdaasszony az udvarba, és lecsapta a tyúknak a fejét. Persze, a lehetőség most is adott, de már mindent meg lehet venni konyhakész állpotban is. Sőt, már félkész- és készételeket is lehet kapni. Az meg sehol nincs előírva, hogy minden ebédre tyúkhúslevest, meg csirkapaprikást kell készíteni. Évekig kollégista voltam, senki nem főzött rám, mégis túléltem. Sőt, sokszor kifejezetten szeretem magamnak elkészíteni az ételt, már csak azért is, mert eléggé kényes tudok lenni a kajákra, sok olyan dolog van, amit egyszerűen nem szeretek. De ez már más kérdéskör. :)

Ha már ott tartotok, hogy összeköltözés, akkor azért már illik tisztában lenni egymás étkezési preferenciáival. Ha pedig ezt tudjátok, akkor azt is láthatjátok, hogy ebben mennyire passzoltok össze. Ha esetleg ilyen téren komoly ellentét van, akkor pedig még mindig ott a lehetőség a kompromisszumra. Ha pedig ez feloldhatatlan ellentét, vagy olyan dolog, ami jelentősen negatívan befolyásolná a mindennapjaidat, akkor egyszerűen nem passzoltok össze. Van ilyen sajnos.

2021. febr. 2. 23:07
 10/30 anonim ***** válasza:
92%

"De már mondtam neki hogy nem tudok főzni de azt mondta hogy nem hiszi el. Most ha meglátja hogy tényleg nem tudok akkor mit szól?"

Úgy sejtem, itt nem csak a kaja-kérdés a probléma nálatok.

2021. febr. 2. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!