Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tud ez a nő ? hosszú lesz , többi lent.
anyum és apum már tizen éve élválltak , és mindkettőnek lett másik "párja" de most itt apukámékrol szeretnék írni. adott apum (50) és nője ( kb 48)
én ( 24)
sosem volt szimpatikus nekem , kiskorom óta nem az , mindig belém kötött,szavakkal bántott. persze ezt apum nem tudja mert az ő jelenlétébe nem csinált ilyet.... vagyis de volt rá párszor alkalom, de akkor ki is osztottam és hálistennek apum mellém állt , nekem adott igazat.
ezt a nőt úgy kell elképzelni hogy rá nézel és már sugall belőle a rosszindulat ( nem csak szerintem ) olyan kellemetlen vele a társaság , senki nem tud vele beszélgetni se . álltalában "családi" összejövetelen is kivan rekesztve.
előtted megjátsza a jópofit,hátad mögött kibeszél csúnyán, lehord.
ez a "nő" nem ért semmihez a döglésen kívűl ... apum tartja el meg a nő anyja.... őt és a kölykeit is ! ( van munkahelye de ez semmit nem jelent itt perpill mert nem ő vásárol, nem ő vesz a saját pénzéből mindig új bútorokat)
takarítani,főzni stb háztartás beli dolgot képtelen megcsinálni ! ( engem hív apum át sokszor ha valamit megkell takarítani vagy valamit ki kell takarítani , és ez ROH*DT SZÉGYEN A NŐRE NÉZVE. vagyis annak kellene lenni de ő nem érzi magát kellemetlenül)
ez azért érdekes mert apum mindig szerette a hasát , enni főtt ételt ,szerette a tisztaságot ( sőtt már tisztaság mániásnak mondható)
mindent elkell neki intézni ....apumat valamivel befolyásolhatja.
képtelen autó nélkül élni.... pedig gyalog 10 perc séta a munkahelye szó szerint ! (dajka vagy konyhás nő vagy valami ilyesmit csinál.. )
apum autóját már tönkre tette azzal hogy télen nyáron hóba fagyva kánikulába arra az 5 percre inditja be az autót ( mert autóval 5 )
hozzá teszem anyukámnak a munkahelye fél óra bicikli és ő sosem kapott autót fagyba hóba bicikliznie kellett pedig volt több autónk mikor együtt éltek.! és anyukám főzött mosott takaritott apukámra. mert ő olyan fajta nő!
apukám képes engem meg a testvéremet felhívni ha a nőnek elkell menni valahova a városon belűl hogy vigyük már el a nőt. hozzá teszem én apuméktól 40 km - re öcsém 50 km re lakunk ( külön irány)
azért ez már dúrva és a mi agyunknak hihetetlen ....királynőnek hiszi magát hintót ne küldjek ? na neeem...
"családbol" azaz apum felöli részről senki nem szereti de persze nem mutatják ki apum előtt csak úgy mondják ha nincs ott.
mindenki látja hogy apum megszakad miatta/érte és vissza SEMMIT NEM KAP!
de apum vagy vak vagy nem akarja ezt észre venni ?
én az a fajta vagyok aki oda mondja amit gondol ha fáj ha nem, ugyanúgy apumnak is és a nőnek is !
igazából a kérdés az lenne hogy egy ilyen "nőbe" mit lehet ennyi éven át szeretni ? mit tud hogy ezt eltűri neki apum ? jól Sz*pik ? már bocsánat de mást nem tudunk sajnos elképzelni . ezeket a kérdéseket már feltettem(az utolsón kivűl haha) apukámnak is szemtől szembe de nem tudott rá megszólalni/válaszolni.....
hát nemtudom én nem szeretnék egész életemen át egy "cseléd" lenni megszakadni a semmiért.....
irhatnék még ezer dolgot de elég ez szerintem
szerintetek ?
te tuti nem vagy 24 éves, max 18.
nem létezik, hogy valaki felnőtt fejjel ilyen óvodás szinten gondolkozzon és a fogalmazása is ilyen kritikus legyen.
nem túlzok.miért tenném így névtelenül ? nem tök mindegy lenne akkor már ?
elöször azt hittem én vagyok a sz*r amiért így látom a "nőt" ezért is éreztem magam szarul,de megkérdeztem a családtagokat és mindneki így látja... nem lehet véletlen....ha 10/10 így látja aki ismeri akkor csak nem én vagyok a sz*r .
nemtudom ti mit tennétek a helyembe.....mindig nemet mondanátok a saját szüleiteknek a segítségkérésére? k*rva sz*r látni az arcán a szomorúságot utánna....mert én apámnak nagyon szívesen segítek bármibe hisz ő is megtette amikor kellett.... de fogalmam sincs hogy csináljam hogy a nőnek ne kelljek csicskáskodnom. mert nem az az ember aki érdemli...apu tudja hogy nem szeretjük egymást a "nővel" ezzel tisztába van hogy senki sem csipázza a környezetébe...
ha én nem csinálom meg apukámnak az egész napos munka után kell megcsinálnia a "női" munkákat is... neki kell bepakolni a mosógépbe,csinálni magának vacsorát,kitakarítani ha nem akar koszba járkálni... a nő meg fekszik a kanapén lesi a tv-t
én csak apukámat sajnálom... ki ne sajnálná a saját apját..
tehát ez egy sz*r helyzet.... amikor nemtudod mit tégy....ha apum nem lenne meg az anyja nem élne már ő szerintem éhen halna ...
egyébként a nagyobbik lánya se tartja vele a kapcsolatot....vajon miért...a kissebbik velük él még.
Most még jössz a női munkákkal. Hihetetlen vagy.
Az a nő valamit csak tud. Különben apukád rég otthagyta volna, pont úgy mint anyukádat.
És ha jól tud szopni? Akkor mi van? Nem mindegy neked? Miért vagy egyáltalán kíváncsi erre? Most tényleg azt szeretnéd hallani, hogy a nő beveszi az egészet, és jól mélytorkozik? Ezt akartad hallani? Boldog vagy?
Először is. Azon túl, hogy bizony semmi közöd hozzá.
Neked kell takarítani meg főzni meg elvinni a nőt ide oda?
Együtt élnek egy háztartásban. Vagyis nem kell neked semmit sem csinálnod nekik, helyettük. Hozzád ki jön takarítani, főzni? Ha nekik ez megfelel akkor legyenek úgy. Ha nem felel akkor takarítanak, főznek. Különben ha apád nem tud beszélni a nővel akkor takaríthat ő is. Mások is teszik. A nőt pedig miért kéne fuvarozni ha azt írod vezeti apád autóját. Akkor menjen egyedül. Biztos nem mennék 40 km ről oda csak, hogy atvigyem a városon kocsival.
Szerintem először megaddal tegyél rendet fejben, értsd meg, hogy nem kell neked ott semmit sem csinálnod. Ha néha ott vagy és segítesz oké. De azért oda utazni, hogy két felnőttnek takaríts, főzz az nonszensz.
A nő pedig kB annyira gáz mint az apád, kettejük közül egyik sem takarít, főz. Szép páros. Azért az emberek 99%a magának teszi ezeket, ha férfi ha nő. Ha nem tudtad volna.
Elég a sarkadra állni és legközelebb megmondani, hogy nem utazol 40km ert azért, hogy takaríts ha egyszer ott vannak ők ketten. Ismétlem.. Magadban tegyél rendet.
Maximálisan egyetértek a 18-as hozzászólóval. Semmi közöd az egészhez. Felnőtt emberhez pedig, mikor nekem is van saját életem, tudod ki a franc rohangálna át házimunkát csinálni. Ha olyan dolog van, akkor én is segítek szüleimnek, de a mindennapos háztartásbeli dolgok nem ide tartoznak.
Ha apád hív ilyen piti baromságokkal, mondd meg, hogy nem érsz rá, kérje meg a feleségét, meg annak a lányát (ha elég idős hozzá). A saját életét mindenkinek meg kell tudnia oldani. Ők is szépen zongorázzák le egymás között az együttélést.
De elmondom, miért van vele: vannak házicselédei, akik mosnak, főznek, takarítanak rá a ti személyetekben, plusz egy r*banc az ágyban, a nő személyében. Sok férfinak elég ez, ki van elégítve minden igénye. Amíg kiszolgáljátok őket, garantáltan így is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!