Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tud ez a nő ? hosszú lesz , többi lent.
anyum és apum már tizen éve élválltak , és mindkettőnek lett másik "párja" de most itt apukámékrol szeretnék írni. adott apum (50) és nője ( kb 48)
én ( 24)
sosem volt szimpatikus nekem , kiskorom óta nem az , mindig belém kötött,szavakkal bántott. persze ezt apum nem tudja mert az ő jelenlétébe nem csinált ilyet.... vagyis de volt rá párszor alkalom, de akkor ki is osztottam és hálistennek apum mellém állt , nekem adott igazat.
ezt a nőt úgy kell elképzelni hogy rá nézel és már sugall belőle a rosszindulat ( nem csak szerintem ) olyan kellemetlen vele a társaság , senki nem tud vele beszélgetni se . álltalában "családi" összejövetelen is kivan rekesztve.
előtted megjátsza a jópofit,hátad mögött kibeszél csúnyán, lehord.
ez a "nő" nem ért semmihez a döglésen kívűl ... apum tartja el meg a nő anyja.... őt és a kölykeit is ! ( van munkahelye de ez semmit nem jelent itt perpill mert nem ő vásárol, nem ő vesz a saját pénzéből mindig új bútorokat)
takarítani,főzni stb háztartás beli dolgot képtelen megcsinálni ! ( engem hív apum át sokszor ha valamit megkell takarítani vagy valamit ki kell takarítani , és ez ROH*DT SZÉGYEN A NŐRE NÉZVE. vagyis annak kellene lenni de ő nem érzi magát kellemetlenül)
ez azért érdekes mert apum mindig szerette a hasát , enni főtt ételt ,szerette a tisztaságot ( sőtt már tisztaság mániásnak mondható)
mindent elkell neki intézni ....apumat valamivel befolyásolhatja.
képtelen autó nélkül élni.... pedig gyalog 10 perc séta a munkahelye szó szerint ! (dajka vagy konyhás nő vagy valami ilyesmit csinál.. )
apum autóját már tönkre tette azzal hogy télen nyáron hóba fagyva kánikulába arra az 5 percre inditja be az autót ( mert autóval 5 )
hozzá teszem anyukámnak a munkahelye fél óra bicikli és ő sosem kapott autót fagyba hóba bicikliznie kellett pedig volt több autónk mikor együtt éltek.! és anyukám főzött mosott takaritott apukámra. mert ő olyan fajta nő!
apukám képes engem meg a testvéremet felhívni ha a nőnek elkell menni valahova a városon belűl hogy vigyük már el a nőt. hozzá teszem én apuméktól 40 km - re öcsém 50 km re lakunk ( külön irány)
azért ez már dúrva és a mi agyunknak hihetetlen ....királynőnek hiszi magát hintót ne küldjek ? na neeem...
"családbol" azaz apum felöli részről senki nem szereti de persze nem mutatják ki apum előtt csak úgy mondják ha nincs ott.
mindenki látja hogy apum megszakad miatta/érte és vissza SEMMIT NEM KAP!
de apum vagy vak vagy nem akarja ezt észre venni ?
én az a fajta vagyok aki oda mondja amit gondol ha fáj ha nem, ugyanúgy apumnak is és a nőnek is !
igazából a kérdés az lenne hogy egy ilyen "nőbe" mit lehet ennyi éven át szeretni ? mit tud hogy ezt eltűri neki apum ? jól Sz*pik ? már bocsánat de mást nem tudunk sajnos elképzelni . ezeket a kérdéseket már feltettem(az utolsón kivűl haha) apukámnak is szemtől szembe de nem tudott rá megszólalni/válaszolni.....
hát nemtudom én nem szeretnék egész életemen át egy "cseléd" lenni megszakadni a semmiért.....
irhatnék még ezer dolgot de elég ez szerintem
szerintetek ?
volt férje verte ( nem csodálom)
Na, és akkor ennél a mondatnál ingott meg a hiteled. Szerintem te felnagyítod a nő rossz tulajdonságait, mert pikkelsz rá.
Nem tudom te milyen ember lehetsz, hogy azt hiszed az egyik embernek joga van VERNI a másikat, azért mert lusta. Helyetted is szégyellem magam ezért a mondatért.
5.ös
talán azért mert az én életemre is hatással van ?
lelkiismeretfurdalásom van ha nemet kell mondanom apum miatt mert neki jót akarok és neki segitek ! viszont a nőnek nem fogok segíteni, nem leszek a csicskása. talán ezért !!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!