Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tud ez a nő ? hosszú lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tud ez a nő ? hosszú lesz , többi lent.

Figyelt kérdés

anyum és apum már tizen éve élválltak , és mindkettőnek lett másik "párja" de most itt apukámékrol szeretnék írni. adott apum (50) és nője ( kb 48)

én ( 24)

sosem volt szimpatikus nekem , kiskorom óta nem az , mindig belém kötött,szavakkal bántott. persze ezt apum nem tudja mert az ő jelenlétébe nem csinált ilyet.... vagyis de volt rá párszor alkalom, de akkor ki is osztottam és hálistennek apum mellém állt , nekem adott igazat.

ezt a nőt úgy kell elképzelni hogy rá nézel és már sugall belőle a rosszindulat ( nem csak szerintem ) olyan kellemetlen vele a társaság , senki nem tud vele beszélgetni se . álltalában "családi" összejövetelen is kivan rekesztve.

előtted megjátsza a jópofit,hátad mögött kibeszél csúnyán, lehord.

ez a "nő" nem ért semmihez a döglésen kívűl ... apum tartja el meg a nő anyja.... őt és a kölykeit is ! ( van munkahelye de ez semmit nem jelent itt perpill mert nem ő vásárol, nem ő vesz a saját pénzéből mindig új bútorokat)

takarítani,főzni stb háztartás beli dolgot képtelen megcsinálni ! ( engem hív apum át sokszor ha valamit megkell takarítani vagy valamit ki kell takarítani , és ez ROH*DT SZÉGYEN A NŐRE NÉZVE. vagyis annak kellene lenni de ő nem érzi magát kellemetlenül)

ez azért érdekes mert apum mindig szerette a hasát , enni főtt ételt ,szerette a tisztaságot ( sőtt már tisztaság mániásnak mondható)

mindent elkell neki intézni ....apumat valamivel befolyásolhatja.

képtelen autó nélkül élni.... pedig gyalog 10 perc séta a munkahelye szó szerint ! (dajka vagy konyhás nő vagy valami ilyesmit csinál.. )

apum autóját már tönkre tette azzal hogy télen nyáron hóba fagyva kánikulába arra az 5 percre inditja be az autót ( mert autóval 5 )

hozzá teszem anyukámnak a munkahelye fél óra bicikli és ő sosem kapott autót fagyba hóba bicikliznie kellett pedig volt több autónk mikor együtt éltek.! és anyukám főzött mosott takaritott apukámra. mert ő olyan fajta nő!

apukám képes engem meg a testvéremet felhívni ha a nőnek elkell menni valahova a városon belűl hogy vigyük már el a nőt. hozzá teszem én apuméktól 40 km - re öcsém 50 km re lakunk ( külön irány)

azért ez már dúrva és a mi agyunknak hihetetlen ....királynőnek hiszi magát hintót ne küldjek ? na neeem...

"családbol" azaz apum felöli részről senki nem szereti de persze nem mutatják ki apum előtt csak úgy mondják ha nincs ott.

mindenki látja hogy apum megszakad miatta/érte és vissza SEMMIT NEM KAP!

de apum vagy vak vagy nem akarja ezt észre venni ?

én az a fajta vagyok aki oda mondja amit gondol ha fáj ha nem, ugyanúgy apumnak is és a nőnek is !

igazából a kérdés az lenne hogy egy ilyen "nőbe" mit lehet ennyi éven át szeretni ? mit tud hogy ezt eltűri neki apum ? jól Sz*pik ? már bocsánat de mást nem tudunk sajnos elképzelni . ezeket a kérdéseket már feltettem(az utolsón kivűl haha) apukámnak is szemtől szembe de nem tudott rá megszólalni/válaszolni.....

hát nemtudom én nem szeretnék egész életemen át egy "cseléd" lenni megszakadni a semmiért.....

irhatnék még ezer dolgot de elég ez szerintem

szerintetek ?

2021. febr. 2. 15:22
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
ehez a viselkedés formához mindenki cicababa,adok magamra külsőt képzel el. de ebbe az esetben nem ! csúnya nő,nem ad magára sem. tipikus könyvtáros kinézet ha így lehet érteni.....
2021. febr. 2. 15:25
 2/23 A kérdező kommentje:
a volt férje verte ( nem csodálom) szerintetek apum mit lát benne vagy csak szimplán h*lye ? :\
2021. febr. 2. 15:30
 3/23 anonim ***** válasza:
77%
Ezt soha nem fogod igazán megtudni, és igazából nem is érdemes gondolkoznod rajta - apád így döntött, az ő döntése, az ő élete. Ki tudja, mit lát benne, tudod mit mondanak, a szerelem vak... ha ő boldog ezzel a nővel, szíve joga. Ha meg nem, akkor majd változtat.
2021. febr. 2. 15:44
 4/23 anonim ***** válasza:
72%

volt férje verte ( nem csodálom)

Na, és akkor ennél a mondatnál ingott meg a hiteled. Szerintem te felnagyítod a nő rossz tulajdonságait, mert pikkelsz rá.

Nem tudom te milyen ember lehetsz, hogy azt hiszed az egyik embernek joga van VERNI a másikat, azért mert lusta. Helyetted is szégyellem magam ezért a mondatért.

2021. febr. 2. 15:48
 5/23 anonim ***** válasza:
95%
Te sem lehetsz egy agytröszt ezzel az írással. De mi közöd hozzájuk? Külön élsz, felnőtt nő vagy, nem elég a magad dolga? Miért nem tudod leszarni hogy apád kivel van?
2021. febr. 2. 15:53
 6/23 A kérdező kommentje:
Nem azert verte mert lusta.... es igenis van olyan aki megerdemli!
2021. febr. 2. 15:53
 7/23 A kérdező kommentje:

5.ös

talán azért mert az én életemre is hatással van ?

lelkiismeretfurdalásom van ha nemet kell mondanom apum miatt mert neki jót akarok és neki segitek ! viszont a nőnek nem fogok segíteni, nem leszek a csicskása. talán ezért !!...

2021. febr. 2. 15:56
 8/23 anonim ***** válasza:
81%
Bocs de megütni egy nőt? Vagy akár férfit is? Abszolút nem helyes, ez nem megoldás semmire sem. Ha te így vélekedsz másokról hogy van aki megérdemli hogy megüssék, hát nem vagy normális.
2021. febr. 2. 15:58
 9/23 A kérdező kommentje:
jajjj most 100 sorból mindenki ezen az egy dolgom lovagol ? nem ez volt a kérés hogy a volt f*szija helyesen cselekedett-e vagy sem nem ismerem a férjet.....ezt csak oda irtam mindenki döntse el helyesen tette-e vagy sem......más a kérdés....
2021. febr. 2. 16:01
 10/23 A kérdező kommentje:
kérdés*
2021. febr. 2. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!