Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tekintsem a bizalom jelének,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tekintsem a bizalom jelének, ha mer a jelenlétemben pukizni előttem a csajom?

Figyelt kérdés

2021. febr. 1. 20:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki! Sokkal jobb kapcsolatom volt azokkal a lányokkal, akik fingottak a jelenlétemben, minat azokkal, akik nem. A nyílt pukizás a belső harmónia része!
2021. febr. 2. 14:42
 12/14 anonim ***** válasza:
1%

Kakilni nyilván elmegyek, de én mikor még a szüleimmel, tesómmal éltem, akkor sem büfögtünk meg fingottunk egymás előtt soha. Ettől még egy vidám, nyitott, laza család vagyunk, de számomra ezek a dolgok annyira nőietlenek és prosztók, hogy soha nem csinálnám más emberek előtt. Ez nem jelenti azt, hogy ne érezném jól magam a kapcsolatban, vagy hogy ne tudnám elengedni magam, sőt én ponthogy akkor érezném magam feszélyezve, ha pukiznom kéne bárki előtt is.

2021. febr. 2. 15:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Basszus mit meg nem adnék, ha egyszer az asszony merne előttem egy ótvar nagy recsegőset durrantani, vagy akár egy kicsit is. Szerintem mindenféleképpen a bizalom jele. Erdélyi nagyapám még anno azt mesélte, hogy náluk attól a ponttól számított kapcsolatnak, mikor az asszony mert durrantani az ura előtt :D lehet csak poén volt, de mindenféleképpen elgondolkodtató
2021. febr. 3. 19:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond, sőt! Szerintem sokkal jobb, mint elvonulni. Ettől semelyik nő nem lesz kevésbé vonzó vagy nőies. És legalább tudom, hogy természetesen és lazán mer viselkedni mellettem, nincs befeszülve.
2022. ápr. 27. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!