Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom bontásokból mindenféle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom bontásokból mindenféle ócska holmikat, limet-lomot hazavitt, amire semmi szükség nem volt,ezért szeméttelep lett az udvara. Emiatt szakítottam vele. Kell emiatt lelkiismeret furdalásomnak lennie?

Figyelt kérdés
Könyörögtem neki rengetegszer,hogy ne hordjon haza szemetet, mert már így is ócskán néz ki az udvaruk..de "ezek hasznosak, majd felhasználom" habla-habla.Beleuntam a könyörgésébe,és faképnél hagytam.Most emiatt tényleg én vagyok a szemét, mert nem bírom az igénytelenséget,és rendetlenséget?
2021. jan. 29. 14:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%

Ehhez azért ennél többet kéne tudni.

Mik voltak azok az "ócska holmik"? Ugyanis van, hogy az ember hatalams mértékű pénzt meg tud takarítani, ha a mások által kidobott, de amúgy még használható eszközöket újrahasznosítja.

2021. jan. 29. 14:15
 2/13 anonim ***** válasza:
73%

Ez nem igenytelenseg, ez beteges. Vannak ilyen emberek. Es nem lehet valtoztatni rajtuk. Egesz extremme tud fajulni. Plane ha lakasban csinaljak.

Ne furdaljon a lelkiismeret.

2021. jan. 29. 14:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Régi kidobott papírokat, mások iratait, régi kerítéselemeket, szó szerint mindent amit ért. Felhalmozva úgy, hogy mintha valóban egy lerakatban érezné magát ember. Csupa dohos szagú vacakok.
2021. jan. 29. 14:18
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
bármi miatt, amivel nem tudsz együttélni, jogos lehet szakítani. engem - nem túl rendszerető emberként - valószínűleg kevésbé zavarna.
2021. jan. 29. 14:24
 5/13 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon is zavarna,ha egy dohos szagú házban kellene tengetned a napjaidat,akármennyire is "rendetlennek" érzed magad.
2021. jan. 29. 14:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Na, most a ház, vagy az udvar?
2021. jan. 29. 14:28
 7/13 A kérdező kommentje:

A ház is,és az udvar is.

A házba is beviszi azokat a bútorokat, amiket 1000 éves házakból hord haza, amiből már évekkel ezelőtt kihalt a tulaj, vagy épp le kell bontani. ( Ács amúgy).

2021. jan. 29. 14:31
 8/13 anonim ***** válasza:
75%

#5 "Szerintem nagyon is zavarna,ha egy dohos szagú házban kellene tengetned a napjaidat,akármennyire is "rendetlennek" érzed magad."

honnan tudod, hogy nem vagyok olyan, mint a párod? (akit ugyebár egészen biztosan nem zavar)

de még egyszer: a te kapcsolatod, az számít, hogy téged mi zavar.

2021. jan. 29. 14:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lesz így mindenkinek szerintem.
2021. jan. 29. 14:58
 10/13 anonim ***** válasza:
29%
"ne hordjon haza szemetet, ........tényleg én vagyok a szemét," A stilus maga az ember:-)
2021. jan. 29. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!