Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a nagy felhajtás a nőkért sok pasi miért esik kétségbe ha egyedül marad?
A szex kiesik, de igazából minden más könnyen pótolható. A szex is, pénzért.
Beszélgetni jók a barátok is, ráadásul azok nem csüngenek rajtad és költik a pénzedet sem.
Szerintem baromi túlértékeltek a nők, a párkapcsolatok.
F/30
22.
Balázs, te trollkérdések garmadát zúdítod naponta az oldalra.
21.
Ez akkor így volt, már nincs így. Mindenki tévedhet. Régen tényleg ezt csináltam, méghozzá szándékosan. De már nem, ha mégis úgy tűnik, annak oka az állandósult depresszió. Azzal pedig nem lehet mit kezdeni.
Viszont sajnos te is csak azt mondod amit megakarsz látni és a többi dolgot egészen egyszerűen a szőnyeg alá seperni, mert "olyan nincs". Dehogy nincs.
Ahogy az ellenkezője is nyilván, sőt az a gyakoribb eset. De attól még, hogy valamire kevés példa akad, attól még létezik. És aki ebben él, annak ez nem jó.
De mindegy is - a lényeg, hogy sértegess csak, alapból nem zavar, de ezt az egy témát - azt, hogy nekem milyen család jutott - hagyd ki ebből. Ez túlságosan fájó pont. A többi sértés nem érdekel, mert vagy nem igazak, vagy épp teljesen jogosak.
#23: ha ennyire fájó pont neked ez a család-téma, akkor talán emlegetni sem kellene egy nyilvános fórumon esetleg. Ráadásul nem egy alkalommal. Többek között pont, hogy erre is rá akartam világítani azzal, amivel a te szubjektív nézőpontod szerint úgymond sértegettelek. Nem. Kizárólag az volt a célom, hogy ismét tudomásodra hozzam: turnézz máshol a nyomoroddal, és annak változatos részleteivel.
"Ez akkor így volt, már nincs így. Mindenki tévedhet."
Ez nem tévedés volt, hanem szándékos aljasság.
24.
Turnézik a fene. És pont ezért írok róla, mert fájdalmas. Ha nem tetszik - görgess tovább, kattints el. Senki nem kényszerít, hogy olvasd. Küld rá a leszavazást, ahogy általában, és így ennyi.
Mivel nicknév nélkül sunnyogsz, így könnyű azt fikázni aki nem.
26.
Fizesd ki, nekem nincs erre pénzem.
28.
Általában senki nem csinál témát ebből - csak te.
Persze vannak ilyen fórumok is - csak teljesen üres mindegyik vagy rosszabb esetben vallásosok lepik el erőltetetten "megtéríteni" másokat.
Itt a városban ahol élek jelenleg nincs ilyen. Elvileg máricustól lesz. De az még mindig több, mint egy hónap. Feltéve, ha ez így ér valamit és nem olyan, mint amit a Joker c. filmben lehetett látni, pár sablonkérdés, felír valamit aztán "lehet is hazamenni", hanem mélyen, nagyon mélyen bele kell menni a dolgokba. Nálam főleg. Ezért bukott el az akihez először jártam, mert ő nem nagyon akart belemenni semmibe, utálta a munkáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!