Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi ez a nagy felhajtás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a nagy felhajtás a nőkért sok pasi miért esik kétségbe ha egyedül marad?

Figyelt kérdés

A szex kiesik, de igazából minden más könnyen pótolható. A szex is, pénzért.

Beszélgetni jók a barátok is, ráadásul azok nem csüngenek rajtad és költik a pénzedet sem.

Szerintem baromi túlértékeltek a nők, a párkapcsolatok.

F/30

2021. jan. 22. 20:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
68%

10.

Te egy nagyon bunkó és érzéketlen személy vagy. Vagy csak egy unatkozó troll. Nagyobb örömöd ne legyen, de mivel nem vagyok gonosz így kívánom, hogy te ne kerülj ilyen helyzetbe sosem. Szerencsés vagy. Bunkóké a szerencse, úgy tűnik.

2021. jan. 22. 21:02
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
#11: tojok a szalmabáb érvelésedre. Majd ha tisztességes eszközöket alkalmazol a vitában, akkor reagálok, addig nem.
2021. jan. 22. 21:17
 13/31 anonim ***** válasza:
55%

13.

Te indítottál tisztességtelenül, rögtön egy övön aluli rúgással. De jobb lenne, ha nem reagálnál semmire amit írok, ha már ennyire megvetsz. Ennek így semmi értelme nincs, csak mezei szemétkedés, kötekedés - semmi több.

2021. jan. 22. 21:19
 14/31 anonim ***** válasza:
Aha, csak persze a #10-es hozzászólásomra ÉRDEMBEN egyszer sem reagáltál. Ez azt jelenti, hogy személyeskedésen kívül más érveid nincsenek?
2021. jan. 22. 21:23
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

15.

A #10-es válaszod önmagában teljes mértékben személyeskedés volt. Ilyesmire mit kellene?

"Ja, igen, és ráadásul a szűk látókörűséged miatti képzelgéseidet magától értetődő, mindenki másra is vonatkozó tényként közlöd. A nyavalygásod meg eddig sem érdekelt, és ez után sem fog, megtarthatod magadnak."

A második mondatot egy az egyben csak egy primitív sértegetési kísérlet, az elsőre esetleg annyit lehet, hogy ez így nem igaz, én csak leírom azt is ami neked nem tetszik, mert ILYEN IS VAN. Még akkor is, ha ezt nehéz elképzelni. Bár igaz ami igaz - nem szeretnek ebbe belegondolni, vagy ha mégis, akkor jöhet az áldozatok hibáztatása. Az nagyon jól szokott menni. Aztán lehet gúnyolódni a nénin akinek 500 macskája van vagy az alkesz idős bácsin, akikre senki nem nyitja rá már az ajtót és általában jóval a haláluk után találnak rájuk, akkor is csak azért, mert nincs nyírva a fű vagy nincs fizetve a csatornadíj.

És ez egy tragédia. Még akkor is, ha a családi idill közepén ücsörögve ez lenézendőnek, megvetendőnek tűnik. És bárki kerülhet ilyen helyzetbe.

Felteszem ezt sem veszed figyelembe, valamiért ez a válaszom is a "nem érvényes" kategória lesz, esetleg csak megint jön az "ÉRDEMBEN" kártya.

De ez engem nem érdekel.

2021. jan. 22. 21:28
 16/31 anonim ***** válasza:
0%

"És bárki kerülhet ilyen helyzetbe."

Azt te maximum csak szeretnéd. És itt a fórumon aktívan teszel is érte nem egy alkalommal.

"A második mondatot egy az egyben csak egy primitív sértegetési kísérlet"

Nem sértegetni akarlak, akkora jelentőséged neked eddig sem volt, és ezután sem lesz. A második mondatom a #10-ik hozzászólásomban egy lerázási kísérlet volt, hogy vidd máshová a nyomorodat.

2021. jan. 22. 21:32
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

17.

Akkor minek reagálsz alapból, ha lerázni akarsz? Ennek így mi értelme van?

Szeretné a fene, de attól még létezik, még akkor is ha te a szőnyeg alá söpörnéd, ahogy általában a "kényes" témákkal szokott történni. Én viszont ilyesmit már láttam, nem is egyszer. Nem mindenki él idilli és szerencsés körülmények között, ahol ilyesmi "elképzelhetetlen".

De nálad az én gyűlöletem az valami személyes ügy? Mert nem először kötsz belém. Megsértettelek valamivel, vagy mi a problémád, hogy mindig megtalálsz? És hiába írod, hogy "ilyen még nem volt", mert a stílus, a szóhasználat mindig ugyanolyan.

És persze jó lenne, ha ilyen élethelyzetek nem lennének és tudom, hogy nem tetszik, de ez LÉTEZŐ DOLOG. Ezt ugyanolyan nehéz elhinni, mint azt, hogy létezik olyan település a világon ahol nincs ivóvíz vagy ilyesmi. Attól, hogy ez elképzelhetetlen, attól még létezik. Persze ez a ritkább, de attól még létezik és sértő azokkal szemben benyögni, hogy az "ő hibájuk és bezzeg mi!" akik így élnek.

2021. jan. 22. 21:38
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
Megint szalmabáb érvelsz. Egyébként meg azzal, hogy a saját nyomorodat mások arcába nyomod, azzal nem hajtasz végre semmiféle nemes küldetést, csupán azt próbálod elérni, hogy megint veled foglalkozzanak. Senkit nem érdekel a te szerencsétlen életed.
2021. jan. 22. 21:58
 19/31 anonim ***** válasza:
66%

19.

De te miért foglalkozol ezzel mindig? Ha annyira lenézel meg megvetsz, akkor ezeken ugorj át és kész.

És hibás az alaptézised, semmilyen "nemes küldetésem" nincs, egyszerűen csak kell egy fórum ahol lehet írni és időnként beszélgetni másokkal. A népszerű (és általad is előszeretettel sugalmazott) hittel ellentétben vannak itt akik kedvelnek. És az sem érdekelne, ha senkit nem érdekel - mivel nem ez a cél. Nagyon félreérted. De ez nem is lep meg, mivel te a "nagy könyvnek megfelelően" gondolkodsz és cselekszel, ami népszerű, és mivel ebbe nem illik bele mindenki - azokat utálni kell. Ez mindig is így volt, mindig is így lesz. Ezzel megtanultam már együtt élni.

2021. jan. 22. 22:02
 20/31 anonim ***** válasza:
0%

Jó nagy melléfogásaid vannak velem kapcsolatban, látszik, hogy az emberismereted iszonyúan hiányos és csőlátásos, mondjuk ez nem lep meg olyasvalakitól, aki csak azt látja, amit meg akar látni. Azon meg, hogy saját magadat emeled piedesztálra, az eddigiek után már kicsit sem lepődöm meg. Nagy igényed van rá, de hát, ugye, senki nem teszi meg veled, ezért megteszed te önmagadnak.

Egyébként meg azért foglalkozom ezzel, mert nem egy alkalommal próbáltad meg segítséget kérő emberekkel elhitetni, hogy csak az általad ismert, és meglátni kívánt, iszonyúan szűkös választási lehetőségeik léteznek. Én ezt egész egyszerűen elképesztőnek és megengedhetetlennek tartom. Szerencsére, szintén nem egy alkalommal mások még időben kijavították ezt a tévhitet, amit te beléjük akartál plántálni. A másik, amin teljesen elképedtem, hogy egyszer makacsul ismételgetted az egyik hülye tévhitedet. Mikor én egy konkrét személyről belinkelt fotóval támasztottam alá, hogy mekkorát tévedsz, egyből elkezdted az illető által elért eredményeket teljesen elbagatellizálni, és erőből lekicsinyelni, mondván, biztos voltak, akik segítettek neki. Nem a módszer a lényeg, amit mondjuk kifejlesztett az illető, hanem az, hogy volt-e, akit pl. addig is megfizethetett, hogy elvégezze helyette a házimunkát, stb. (Ja, persze, mint sejthető, az illető természetesen nő volt, milyen érdekes, férfi esetében föl nem merülne ilyen probléma.)

2021. jan. 22. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!