Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zárjuk ki az életünkből a lelkileg zsaroló ,házasságmegrontó mamát ?
Bejelentettük ,mikor ide költözött . Mi vagyunk 50-50%-ban a tulajdonosok,így valószínű a kijelentéssel sem problémáznának.
11-es szoktunk beszélni ,bár nem igazán van meg az a nagy apa-lánya kapcsolat ,mert mindig azt hallgattam gyereknek ,hogy apád ilyen,apád olyan,mondd ezt apadnak, mondd azt stb stb. Nem alakult ki nagyon. De szoktunk menni hozzá néha ,néha ő is. Telefonon is beszélünk. Neki van egy menyasszonya Pesten ,mi vidéken élünk.
Tudom, hogy gonosz lesz, de én összeszedném a cuccát is kiraknám a sunyibb testvérem háza előtt, mamának megmondanám, mostantól itt fog lakni, tesó hamarosan jön, majd beengedi, várja meg itt. És ennyi.
Esetleg levinném az ő anyjához, ha él még, vagy ha nem, akkor testvéréhez. NEM a te dolgod olyat ellátni, aki érzelmileg bántalmaz!
Előszöris: nem egyedüli gyerek vagy! Tehát opció hogy anyád idősek otthonát három felé osztjatok.
Ha ebbe nincsenek benn, akkor elviszed egyik tesódhoz és a gondjaira bízod.
Én szemrebbenés nélkül kitenném - hiszen ő is kidobott 19-20 éves korodban. Ne mártírkodj, és ha nem állsz a sarkadra, akkor a házasságod fog rámenni.
Férjednek igaza van, anyukád egy hálátlan dög.
Egyszerűen tegyétek ki a francba az ilyen élősködőt. Ő is ezt tette a saját gyerekével. Most csak visszanyalna a fagyi.
Ha nem teszed meg, akkor meg kínlódhatsz tovább, és talán a házasságod is tönkremegy.
Rakd ki, ahogy előbb is írták.
Nincs szükség arra, hogy tönkre tegyen téged és a házasságodat. Megérdemled a boldogságot.
A cigi elhagyásához még sok kitartást. Akkor is tarts ki mellette, ha anyukád elmegy. Nem tesz jót a tüdőnek, és kész vagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!