Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az autóvezetés nálatok házimun...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az autóvezetés nálatok házimunkának számít?

Figyelt kérdés
A barátommal néha szokott lenni konfliktus köztünk a házimunkák miatt. Ő azt gondolja, hogy sok házimunkát végez, mert amikor megyünk valahova együtt, mindig ő vezet.
2021. jan. 6. 12:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mióta vagytok együtt, de ez már nagyon vergődő kapcsolatnak tűnik. Normális körülmények között mindkét fél önként, mindenféle mesterkélt definíciókeresés, és erőltetett felosztás nélkül is képes kivenni a részét a munkából. Ahol ez nem megy, ott vagy a párkapcsolat alapját alkotó kölcsönös szeretet, tisztelet, és megbecsülés hiányzik, vagy olyan nagyban eltérnek az elképzeléseitek, hogy az már komolyan zavaró.
2021. jan. 6. 12:32
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Cselédnek gondol, és idővel rosszabb lesz.
2021. jan. 6. 12:38
 13/21 anonim ***** válasza:
96%

Nem klasszikus házimunka, de attól még nem hiszem, hogy ne számítana semmit.

Nálunk a klasszikus házimunkát (mosás, teregetés, porszívózás stb) mindketten csináljuk. Viszont aparom nem főz, mert nem tud és nem is akar, én meg nagyon ritkán vezetek, mert nem szeretek és nyugodtabb is vagyok, ha ő ül a volánnál. Szóval nálunk ez így ki van egyenlítve.

2021. jan. 6. 12:42
 14/21 anonim ***** válasza:
41%

Vezetés is fárasztó,sok dologra kell figyelni amitől le fárad az ember szellemileg,hiába nem kell fizikai munkát végezni.

Még aki hozzá van szokva az is el fárad.

Havi 20000km vezettem szóval tudom miről beszélek.

Egy sofőr.

2021. jan. 6. 13:09
 15/21 anonim ***** válasza:
91%

Dehogy házimunka. Főleg, ha együtt utaztok.

Viszont jó kifogás, hogy ne kelljen mosogatni...

2021. jan. 6. 13:09
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az ilyen kirándulásnak, kikapcsolódásnak számít. De ezek mi vagyunk.

Pedig nekünk 700-800 km-t kell vezetni, ha meglátogatjuk a családot.

2021. jan. 6. 13:14
 17/21 anonim ***** válasza:
16%
Nezopont kerdese. Ha te fozod az ebedet, amig o netezik masfel orat, o meg vezet masfel orat, amig te mellette nyomogatod a telefonod, akkor szerintem kvittek vagytok. De ez csak akkor ervenyes, ha mind a ketten igy gondoljatok. Ha nem, akkor meg ugyis megette a fene a kapcsolatot, mert nem becsulitek egymas gesztusait, onnan pedig mar nem kell nagy ugras, hogy vege legyen.
2021. jan. 6. 14:31
 18/21 anonim ***** válasza:
55%
Cseréld le a sofőr urat egy szakácsra! 😂
2021. jan. 6. 14:43
 19/21 anonim ***** válasza:
34%
Nem, azért mert nálam a házimunka az, amihez nem kell semmilyen végzettség, a "csicskamunka". Vezetéshez kell jogsi. Minden mást meg tud csinálni bárki.
2021. jan. 6. 17:14
 20/21 anonim ***** válasza:

Akkor mi mindketten rendkívül sok házimunkát végzünk márcsak azzal is, hogy elmegyünk dolgozni. :D Néha vezess te is és akkor ő cserébe kiporszívózik.

Azért 200 km nem a világ vége, max 2-2,5 óra, ezt még én is kényelmesen levezetem nőként, meló végén. Mindkettőnk szülei 200-200 km-re élnek, mi kb. pont félúton vagyunk kettejük között. Havonta hazamegyünk egyikünkhöz péntek este akár együtt, akár külön. Nálunk a vezetés inkább azon múlik, hogy kinek van kedve...

2021. jan. 9. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!