Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak hogy el tudjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy el tudjak aludni? Barátomnal alszom először és nem megy nem tudom miért

Figyelt kérdés
Lehet azert mert nem szoktam inni? Megittunk 2 vagy 3 pohár pezsgőt kicsit szédülök. Barátom már fel 1 kor lefekudt és elaludt én azóta csak forgolodok.
2021. jan. 1. 01:50
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
Ilyenkor jobb ulni, amig tart a hatas? Konyhaban ulnek es olvasnek. Fulhallgatoval plane. Egy orat is, hogy leeresszek.
2021. jan. 1. 02:14
 2/3 anonim ***** válasza:
83%
Szexeljetek egy jót,najd utána bealszol.
2021. jan. 1. 06:41
 3/3 anonim válasza:
Ne aludj vele, ő nem a barátod. Nekem a szobatársam volt rám ilyen hatással, hogy az idegrendszerem ment tönkre. A végén enni alig bírtam.
2021. jan. 2. 23:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!