Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek a kínai férjek, jobbak mint a magyarok?
Figyelt kérdés
náluk is megy ez a fizessen minden felesbe a nő, de azért szüljön, dolgozzon, de ne legyen karrierista, elégedjen meg a kis fizetéssel, közben övé a gyerek és család minden gondja, plusz még mellette legyen szép is, adjon magára, meg helyeselje az urát?
Mert ha csak egy valamiben is mások, akkor már azt mondanám, hogy jobbak...
2020. dec. 27. 14:23
2/11 anonim válasza:
Magyarnál csak feljebb van kultúra. :D
3/11 anonim válasza:
A magyar férfiaknál kevés lejjebb van.
4/11 anonim válasza:
3 csak 10ből 9 pasinak nem jössz be. Ettől még nem kell őket leírni. A te problémád. Ha fél karom lenne és nem alkalmazna egy munkaadó az a munkaadó hibája vagy az enyém? Az én karom hiányzik.
Neked a szépséged, vagy nincs ki mind a 4 kereked.
5/11 anonim válasza:
Valahol az a lány szerencsésebb, aki nem jön be nekik, mert kevesebben és bénábban próbálják átverni. Én voltam kövér, megtapasztaltam a férfiak igazi arcát. Lefogyva hirtelen felkerült az álarc. A dögölj megből szeretnélek megismerni lett. A pasik ugyanazok, csak a szerepeiket váltogatják.
6/11 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy egy adott nép férfi tagjai csak jók vagy csak rosszak. Ott is van feleségét imádó, érte mindent megtevő férj. Potenciában sok vagy kevés. Alárendelődő vagy éppen birtokló, domináns férj. Hím soviniszta férj. Agresszív, esetleg az asszonyt bántalmazó férj. Nem lehet sablont húzni rájuk, ahogy a magyar férfiakra sem.
7/11 A kérdező kommentje:
5-ös, ezt is én tudom, valahol minden férfi egyforma,csak a szép, csak a jó, egészséges, dolgos nő kell, akire büszke lehet, mutogathat stb. de azért nem mindegy mit ad bele egy férfi a kapcsolatba. ha egy nyugati férfi is ugyanolyan magas mércét támaszt a nővel szemben, mint mondjuk egy ázsiai, de viszont még anyagilag sem gondoskodik róla, kvázi ingyen punci és bejárónő, 40 évesen meg lecseréli és kidobja az utcára, akkor már inkább jobb egy kínai pasi rabszolgájának lenni, aki legalább anyagilag, felelősségben, házastársi kitartásban máshogy áll hozzá, nem? már ha ez utóbbi igaz egyáltalán...de biztos igaz, mert ott családok házasodnak és ha anyós a szövetséges tud lenni, akkor már minden rendben...
2020. dec. 27. 16:24
8/11 anonim válasza:
Igen, egy ennyire tradicionális kultúrából érkező férfi biztos maga lenne az álom egy nyugati lánynak. Ne feledd, hogy olyan országból jönnek, ahol nem egyedi eset, hogy születés után elássák a lány babákat, vagy úgy vesznek fel nőket dolgozni, hogy megszabják, hogy mikor szülhetnek. Dolgoztam kínai vállalatokkal, hidd el, maga a nőjogi álom. :D Ez a mentalitás jellemzően akkor is megvan bennük valamilyen szinten, ha már nem Kínában élnek vagy nem is ott születtek.
9/11 A kérdező kommentje:
hát azért én egy modern kínai pasira gondoltam, ennyi erővel magyarországnak sincs híre, tele van az újság pedofil ügyekkel meg azzal hogy emberek kinyírják a családjukat, gyerekeiket. egy wuhanos videóban láttam, hogy a férfi felesége beteg volt és a pasi takarított otthon helyette, nem az anyját hívta át felmosni, mint a legtöbb magyar pasi csinálja, de azért biztos vannak ott is oylanok, akik azt hívnák..
2020. dec. 27. 16:35
10/11 anonim válasza:
A magyaroknál talán igen, de ez nem nagy teljesítmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!