Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerinte poénos. Szerintetek is? Többi lent a leírásban
Sziasztok.
Ma este hülyéskedtünk, játszottunk egymással és egy olyan megjegyzést kaptam a páromtól idézem..
" Hogy a többi pasi nem akar tőled mást csak szexet, mert nekik csak erre vagy jó. (Szex)
Kiélt vagy és rajtam kívül más nem akart volna téged"
Nekem van humorom és a vicces poénokon nevetni is tudok.
Nem szoktam dolgokat eltùlozni sem!
Viszont szerinte ez nagyon poénos,gondolom megkérdezem így ismeretlenbe nektek is az e...
Normális válaszokat előre is köszönöm.
Jó a humor érzékem, de ebben annyi volt mint egy politikus beszédben a hitelesség. Másfelől szépen az orrod alá dörgölte ezeket a lealacsonyító megjegyzéseket.. Ilyen egy normális ember sosem mond a párjának, még hülyeségből sem és így meg aztán főleg. Bocs, én ezt nem tudnám elegedni a fülem melett, de persze neked nem kell, hogy így csengjen le.
24F
Szerintem egyáltalán nem az.
Most, hogy így elolvastam az idézett szöveget, nekem bizalom hiány és féltékenység érzékelhető.
F
Maga Alá akar gyűrni, éreztetni akarja, hogy úgy gondolja, te őnélküle nem vagy semmi.
Most legyél nagyon észnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!