Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom folyton sérteget,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom folyton sérteget, hogy lehetne ennek véget vetni?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel az élet egy igazi hullámvasút, a szó szoros értemében. Vidámkodunk, nevetgélünk, majd ránéz a hajamra, elkezdi mondani: "Nagyon kopaszodsz. Valamit csináljál már vele, nem igaz!!! Nem hiszem el, hogy ennyire lesz*rod, hogy jól nézz ki, kendjen már azt a sz*rt a fejedre amit vettem!!!"

Aztán jól kidühöngi magát, és mintha mi se történt volna valami egész más témán elkezd vidámkodni. Nekem persze totál elrontotta a kedvem, megkérdezi, hogy mi a bajom? Én elmondom, majd jön azzal, hogy "nem hiszi el, hogy én ilyen sértődékeny vagyok, milyen férfiatlan már ez??! Elegem van ebből a kapcsolatból, feladom!!! Hazaköltözöm!!"

Után eltelik 2 perc, nézi a mobilját: "nézd csak kicsim, ha majd gyereket vállalunk ilyen babakocsit vehetnénk!"

És ez a hullámvasút csak egy kiragadott fél óra eseménye volt a mai napról, ez megy állandóan, 0-24... én meg már érzelmileg totál kivagyok, nem tudom mit akarok tőle, nem tudom hogy lesz-e még itt bármi változás.

Úgy érzem ez a nő lelkileg egy nyomorékká tesz.

33/f

33/n

2020. dec. 20. 18:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%
ez kérdés? kidobnám rögtön...f
2020. dec. 21. 07:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem százas a nő. Nem konkrétan energiavámpír, de ahhoz hasonló. Szabadulj meg tőle szerintem.
2020. dec. 21. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!