Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom folyton sérteget, hogy lehetne ennek véget vetni?
A barátnőmmel az élet egy igazi hullámvasút, a szó szoros értemében. Vidámkodunk, nevetgélünk, majd ránéz a hajamra, elkezdi mondani: "Nagyon kopaszodsz. Valamit csináljál már vele, nem igaz!!! Nem hiszem el, hogy ennyire lesz*rod, hogy jól nézz ki, kendjen már azt a sz*rt a fejedre amit vettem!!!"
Aztán jól kidühöngi magát, és mintha mi se történt volna valami egész más témán elkezd vidámkodni. Nekem persze totál elrontotta a kedvem, megkérdezi, hogy mi a bajom? Én elmondom, majd jön azzal, hogy "nem hiszi el, hogy én ilyen sértődékeny vagyok, milyen férfiatlan már ez??! Elegem van ebből a kapcsolatból, feladom!!! Hazaköltözöm!!"
Után eltelik 2 perc, nézi a mobilját: "nézd csak kicsim, ha majd gyereket vállalunk ilyen babakocsit vehetnénk!"
És ez a hullámvasút csak egy kiragadott fél óra eseménye volt a mai napról, ez megy állandóan, 0-24... én meg már érzelmileg totál kivagyok, nem tudom mit akarok tőle, nem tudom hogy lesz-e még itt bármi változás.
Úgy érzem ez a nő lelkileg egy nyomorékká tesz.
33/f
33/n
Kicsit hasonlít hozzám a barátnőd.
Leírom a véleményem. Szerintem a barátnődnek cikázó gondolatai vannak, ezek közt pedig te nem tudsz kapcsolatot teremteni, ezért kiszámíthatatlannak érzed. A kopaszodós példánál szerintem ő jót akart, csak ilyen stílusa van. Nekem is van, hogy szenvedélyesebben beszélek olyan dolgokról ami nekem fontos, meg alapból szeretem elmondani őszintén amit gondolok. Annak aki nem ismer simán lejöhet úgy, hogy én egy beszólogatós kis k.csög ember vagyok, pedig semmi bajom olyankor. Azt hozzáteszem, hogy én sem sértődöm meg, ha más őszinte velem. Szerintem nála is hasonló lehet, mert mint írod előtte és utána úgy tűnik, hogy nincs semmi baja.
Én azt mondom, hogy lehet nem illetek össze, ha állandóan ezen megy a vita, hogy te érzéketlennek látod őt, ő meg túlérzékenynek lát téged. Mert amúgy lehetséges, hogy hozzátok jobban illő partnerrel egyikőtöknek sem lenne baja, szóval lehet egyikőtök sem hibás.
mindenesetre olvasni vicces volt.
az biztos, hogy izgalmas lehet :D
Ha tudsz angolul: [link]
Egészen hasonló dolgokon ment át a fickó, csesztette a felesége, és persze neki nem volt szabad, hogy érzései legyenek. A legjobb, ha megszabadulsz tőle, mielőtt mégjobban belebonyolódsz egy gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!