Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Élettársam nem engedi,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élettársam nem engedi,hogy kutyám legyen a háznál,de a lánya,aki nem is velünk él macskát vagy hasonlóképp kutyát szeretne ide,neki megengedi! Nekem ez rosszul esik. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Párom kertes házban élünk, gondoskodó, igényes ember vagyok. A gyereke,aki kb kéthetente van itt a suli miatt,plusz nyáron többet,kinyögte,hogy ő ide házi állatot akar magának. Arra rögtön oké. Én pedig gondoskodhatok az ő által kiválasztott állatról,ami az övé... Borzasztóan rosszul esik. Alapból,akkor miért nem választhatok én.
2020. dec. 16. 11:29
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*házában
2020. dec. 16. 11:29
 2/13 A kérdező kommentje:
Ja,és párom azonnal ideges lesz,ha próbálom ezt vele megbeszélni.
2020. dec. 16. 11:30
 3/13 anonim ***** válasza:
27%
Az ő háza, ő dönt. Nem vagytok egyenrangúak.
2020. dec. 16. 11:32
 4/13 anonim ***** válasza:
97%
Tök egyértelmű a viselkedéséből, hogy neked mi a szereped ebben a kapcsolatban. Én nem akarnék így élni, de te tudod.
2020. dec. 16. 11:32
 5/13 anonim ***** válasza:
96%

Ha nem lehet vele megbeszélni a problémákat, az már önmagában nagyon gáz!

Gyakorlatilag nem működik a kapcsolat.

2020. dec. 16. 11:40
 6/13 anonim ***** válasza:
23%

Az aktuális csajom SOHA nem lesz azonos, pláne magasabb polcon, mint a lányom.

Te is tud, hogy hol a helyed!

2020. dec. 16. 11:53
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
Az nem működik, hogy a lányával szövetkezel, és olyan kutya lesz, akit mindketten szerettek? Gondolom, ott is lakna a kutya, nem csak akkor vinné, ha láthatás van.
2020. dec. 16. 11:54
 8/13 anonim ***** válasza:
62%

Lehetne csaladi kutya amit közösen valasztotok.

Aki nem erti mi ezzel a gond annak nem volt meg kutyaja. Ha a kutya csak a kertes hazban lenne nem a lany gondoskodna am role, nem o szedne a kakit nem o setaltatna, etetne,nevelne, vinne orvoshoz ha baj van hanem a kerdezo meg a parja. Na most kerdes hogy a kerdezo parja vajon felvallalja teljesen a kutyarol valo gondoskoast vagy az teljesen a kerdezore szakad. Igy viszont marhara nem fair a felállás plusz ha egyutteltek neked is vannak jogaid es beleszolasod az eleteteket erinto kerdesbe. Aki utalja a kutyakat vagy fel toluk az nem tiltakozhat mondjuk ha a parja vesz egyet?

Macskaval ugyanez.

Ha parod ennyire nincs tekintettel rad en azert atertkelnem a kapcsolatot

2020. dec. 16. 12:38
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is gáz, hogy beszélni sem lehet arról, hogy te mit szeretnél.
2020. dec. 16. 13:26
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem kapcsolat,maradjunk annyiban.Az én párom minden döntésről kikéri a véleményem,meg a mit vegyünk a gyerekének is.Pedig az O házába élek,de minden döntés közös.Nekem nem kéne ilyen pasi ....
2020. dec. 16. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!