Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is kiborit ha el mész dolgozni és a párod otthon nem csinál semmit?
9: Mondom, hogy szeparálódva egészségesebb élni.
Nekem nincs ilyen gondom, mert nem gondolom, hogy kell legyenek közös területek!
És azt sem gondolom, hogy bármi is az ő dolga lenne a közös területen - mivel nincsenek is közös területek.
"Ez nem nekem való dolgozás lenne"
De igen, hogy ha zavar téged, hogy nem mosogat el.
Én kvára leszrom, magára mit nem csinál meg valaki, mert NEM ÉRINT ENGEM sehogyan sem. Én azt gondolom, magamra én kell mossak, a másik dolga nem érdekel, mert az az ő dolga. Magánügye.
Nincs igazán. Aki hamarabb vagy jobban rá ér az csinálja.
Pont ezért is akadok ki amikor úgy látom hogy semmi kaja, se rend, csak a semmittevésre érek haza. Értem kell kikapcsolodni és nem csak azzel foglalkozni, ezért is írtam hogy ha többször van így.
Ha annyira zavar csináld te
Gondolom ez átmeneti dolog nem erre rendezkedtetek be hogy nem dolgozik és nem is fog.
14: Én azt gondolom, maguknak gyártják az emberek szént szándékkal az efféle problémákat.
És egyáltalán nem mosogatok. Tudtam, hogy alkalmatlan vagyok rá, először vettem egy mosogatógépet, de arra is lusta voltam, hogy kiállást építtessek neki.
Ezért eladtam a mosogatógépet, kiszanáltam az edényeket és eldobhatós edényeket veszek kizárólag. Megeszek mindent kézből, max. papírtálcáról, amit nem lehet, olyat nem eszek. Ennyi!
14: Más. Bp. belvárosban lakom, annyira elszemtelenedett minden szolgáltató, hogy mindenki a lakástulajokat akarja levenni rengeteg pénzzel. Mégis tudok szerezni olyat, aki 2000 Ft-ért elmosogat... Szóval ...???
Vidéken valószínűleg ennyiért az egész konyhát kitakarítják. Elég kéthavonta egyszer... Nekem. Másnak lehet, hogy hetente, kéthetente van rá igénye.
De akkor kevesebb munkával jár, szóval a 2000 Ft-ba több minden belefér, esetleg a fürdőszoba kitakarítása is.
Szóval?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!