Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a párjuk házába költöztek, hogy oldják meg az anyagi kérdéseket?
4 éve költöztünk össze, van egy 2 éves fiunk. A ház a párom tulajdona, azelőtt vette, hogy összeköltöztünk. Eddig nem kellett semmit csinálni, de most egy elég drága felújítás előtt állunk. Ő természetesnek vette, hogy én is rakjam bele a spórolt pénzem (ltp), hiszen egy család vagyunk, közös gyerek stb.
Külön kasszánk is van, és közös is. A konyha és a gyerek dolgai közösek, de mindkettőnknek van ezen felül saját pénze is, amiről úgymond nem számolunk el egymásnak.
Elbozonytalanodtam kicsit, hogy egy olyan házba rakjam a pénzem, amihez soha nem lesz közöm. Ha úgy adódna, hogy külön mennénk (nem tervezzük), akkor ugye az övé maradna, hisz ő vásárolta.
Aki így költözött össze, ő hogyan oldja meg a nagyobb kiadásokat?
Van erre bármilyen lehetőség, hogy ha mégis úgy adódna, akkor legalább a saját belefektetett pénzem visszakapjam?
Olyan válaszokra nem vagyok kíváncsi, hogy miért költöztem be stb.
6-os
Nem neveztem házasságnak. Oda is van írva, hogy nem vagyunk házasok, pont emiatt kérdés. Értő olvasás?
Jah igaz.
nem kell flegmáskodni, csak mert a te életed egy nagy rakás xar :)
4 éve laktok együtt, és már van egy két éves gyereked tőle.
Tipikus prolik...
Látod, én is tudok bunkózni :)
Ez a kérdés jutott róla eszembe: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
Én csakis számlával és/vagy szerződéssel fektetnék be nagyobb összeget olyan ingatlanba, amelyben nincsen semmi részesedésem.
8-as, itt egyedül te flegmáskodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!