Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye? mit csinálnatok a helyemben?mit gondoltok?
Figyelt kérdés
8 éve élünk együtt a párommal, van egy közös gyerekünk. Nem tudok rá rosszat mondani, 8ev alatt nem volt egy komoly problémánk. Szeptemberben nagyon osszevesztunk és elzavartam , azt mondtam soha nem akarom látni , hagyjon békén. Elment, de beszéltünk telefonon minden nap a gyerek miatt és én azt mondtam mindig h hagyjon békén . Utána meggondoltam magam, hiányzott. Úgymond kibekultunk telefonon keresztül ... visszajött és elmondta h talált magának valakit de szorakozott csak. Arra ker h bocsassak meg neki , mivel én dobtam ki . Ő úgy gondolta nem fogadom vissza soha. Ti megbocsajtanatok? Vosszafogadnatok így?#Mit Csináljátok
2020. dec. 7. 13:48
11/21 anonim válasza:
2 retardált....pont összeilletek.
12/21 A kérdező kommentje:
A válaszod alapján 11-es, te sem lehetsz egy Intelligens IQ harcos!
Egyébként koszonom a válaszokat!
2020. dec. 7. 15:18
13/21 anonim válasza:
De miért az egyetlen idióta semmitmondó kommentre reagálsz? Írhatnál valami érdemleges választ is a feltett kérdésekre...
14/21 anonim válasza:
Volt egy problematok, amibol csinaltal egy megnagyobbat. Hat az onsorsrontasnak is vannak fokozatai. Eleve milyen mar az, hogy "elzavartad" a gyermeked apjat? Ez valami hulye jatszmazas volt? Engem biztos foldhoz vagott volna egy ilyesmi, nem mas nok karjaiban kotottem volna ki. O lathatolag lazan vette, elment es elte az eletet. Utana meg te visszarantod, mint egy jojo-t? O meg vissza is megy? Te jo eg! Mindketten erthetetlenek vagytok szamomra. Ha az volt a szandekod, hogy moresre tanitod, hat nem jott ossze.
15/21 anonim válasza:
Nehogy az legyen a kerdes, hogy felrelepes-e szakitas utan lazulni ugy, hogy be is vallotta.
En no vagyok, es speciel ongyilkossag vagy totalis kikeszules helyett en is lefekudnek valakivel, mert segitene masra gondolni.
16/21 FoxtrotLidérc válasza:
Kérdező. Mégis mi a 🎃-öt vártál? Hogy majd az elefántcsonttoronyban ücsörögve várja a csodát? Nekem már ott halott lennél, hogy kidobsz az első komolyabb problémánál... Ne csodálkozz, ha keresett valaki mást. És leshetnéd, hogy én még visszakönyörögjem hozzád magam. Sőt tegyük helyre a polaritást. Hisztis 3,14-csa módján viselkedsz, duzzogsz, etcetera. Elárulom, ha valaki visszafogad valakit, akkor az max az exed lehet. Szarvashibát követtél el. És még mindig nem veszed magad észre...
17/21 anonim válasza:
#13 valószínűleg azért mert tudja hogy ő a bűnös és ha leirja a teljes sztorit kibukik hogy igaz
18/21 A kérdező kommentje:
Azon vesztunk oszze h voltunk egy eskuvon,engem felkertek tancolni es a tanc vegen a fiu kezetcsokolt hogy koszoni a tancot! En kimentem utana cigizni az udvarra es meg lettem cibalva hogy ezt hagytam!
2020. dec. 8. 07:23
19/21 FoxtrotLidérc válasza:
Megcibálni mint verbálisan vagy tettlegességig menően?
20/21 anonim válasza:
Én nem hiszem el, hogy 8 év alatt ez volt nektek a "komoly" probléma. Ezt még két 14 éves is meg tudná beszélni... mi lenne, ha tényleg valami problémátok lenne? Ha egy tánc meg egy kézcsók ennyire megingatja a kapcsolatotokat, akkor egy valódi konfliktussal hogyan bírkóznátok meg? Inkább hagyjátok egymást, mert annak ellenére, hogy felnőttek vagytok és gyereketek is van, az érzelmi intelligenciátok egy kamasz szintjét sem üti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!