Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír nekem semmit a barátom? Miért csak emojit írt?
Figyelt kérdés
Én írtam neki hogy ma csinált tesztet és pozitív lett mert már 1 hete késik. Erre ő írt egy szíves emojit. Most mi baja? Miért nem ír már végre? Délután 4tol azt várom hogy írjon. Egy másik városban dolgozik most csak ott talált munkát és pénteken jön haza vasárnap reggel már megy vissza. 4eve vagyunk együtt 😍2020. dec. 6. 23:10
2/24 anonim válasza:
Felhívni miért nem tudod? Inkább vársz délután óta?
3/24 anonim válasza:
ezt alapbol nem uzenetben kell megirni, ot meg valoszinuleg nem erdekli, kulonben felhivott volna legalabb egy percre
5/24 anonim válasza:
Gondolom jár az agya ezerrel, hogy most mi lesz. No words... Nyilván elment leinni magát.
7/24 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy ez neki is öröm? Lehet, hogy épp az ereit vágja fel.
8/24 anonim válasza:
Egy újabb önző picsa, aki idebasz nekünk egy visongó debilt, aki kicsi kora óta egy piszkálódó gyökér lesz, amiért nem kellett az apjának. Gratulálok, idióta. De a CSOK csak a 3.pujától jár.
9/24 anonim válasza:
Nem örült a hírnek. Ki van idegelve rendesen
10/24 anonim válasza:
Lehet már fel is kötötte magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!