Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két gyereke van a páromnak, nekem is ugyanannyi részem van belőlük?
Te ott laksz velük?
Szerintem ha nem laksz ott, akkor nem várhatja el. Ha együtt laktok akkor családként funkcionáltok, és akkor szerintem be kellene szállnod a rezsibe, ételbe a saját fogyasztásodon felül is.
Sok elvált szülő próbálja meg azzal kiküszöbölni az előző kapcsolati "hibáját", ahonnan a gyereke(i) vannak, hogy igyekszik meg nemtörténté varázsolni úgy, hogy igyekszik maximálisan egy következő partnert léptetni az előző helyébe. Innen indulnak az elidegenítési játszmák.
Nyilván van az úgy, hogy az előző vérszerinti szülő abszolút nem partner, és ezért adódik úgy hogy mindent elkövet az űr betöltésére az egyedül maradt szülő... Viszont ez a helyzetedben szinte lényegtelen. Te egy pótolható nevelőszülő vagy és az is maradsz még legalább 8-10 évig. Vagy tudom is én hogy hány év múlva jutsz el te illetve a párod és persze a gyerekek hogy életreszóló kötelékeket alakítsatok ki egymással. Viszont ez sok sok idő és energia. Azonban ha neked ez túl sok, túl gyors jelenleg akkor nyugodtan húzd meg a határokat. különben idő előtt rámegy az egész kapcsolat... vagy totál kiégsz bele.
Szerintem gondold át, mennyit ér neked ez a kapcsolat. Kapsz e szeretetet, tiszteletet, vagy csak kihasználnak, fejőstehénnek néznek. Van elég nő a világon.
Én is hasonló helyzetben vagyok, nem élünk együtt, vannak hozzájárulásaim, ajándék, étel, ruha, és gyakorlati segítség a mindennapokban, de ennyi. És ezt is úgy adom, hogy nem is elvárás, és nagyon meg van köszönve.
Viszont nem mondtad, hogy ott laksz-e. Mert az se mindegy, hogy most ingyen van-e a tető a fejed fölött, mert az is más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!