Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tennétek, hogy ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, hogy ha a párotoknak nem lenne jó ízlése?

Figyelt kérdés

Lakáson belüli dolgokra gondolok. Hajmeresztő ötletei vannak. Túl nagy oda, ahova akarja, elütő színű, stílusú, nem praktikus dolgok... Van egy stílusú, színű nappali bútorszett, hozzá illő kanapé, minden, és akkor neki kell egy szekrény, ami szöges ellentettje annak, ami eddig volt. Ő nem látja, hogy nem illik hozzá, csak tetszik neki maga a bútor, a többit meg majd megszokjuk.

Vagy olyan étkészlet, ami borzalmas, öreges, bármi.

Ha látja rajtam, hogy nem vagyok elragadtatva, akkor meg kiakad, hogy nem is mond semmit akkor, mert úgyse lesz jó. Én nem akarom, hogy így érezze, de basszus! Egyszerűen mintha tényleg nem lenne semmi érzéke ehhez. Nekem meg nagyon idegesítené a szemem az ilyen :-(((

2020. dec. 5. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlanék alternatívát. Mondjuk a bútornál másfajta fából, más színben, vagy keresnék olyat, ami hasonlít az adott szekrényhez, de nem is üt el a már meglévő miliőtől. Együtt nézelődnék vele ilyesmit, és mutatnám, hogy nekem mik tetszenek és szerintem mi illene ide vagy oda.

Amúgy valószínűleg valóban nincs érzéke ehhez, de szerencsére az ízlés tanulható, így finoman, de simán rávezetheted arra, hogy mi illik össze mivel és mi hogy mutat jól.

2020. dec. 5. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Vagy hosszútávon berendezkedsz, hogy a ő ízléstelensége

vesz körül, és rosszul fogod érezni magad otthon,

vagy váltasz.

Ugyanis ez örök és mindennapos konfliktus forrás lesz.

Gondolom, az öltözködésére is jellemző lehet.

Ráadásul erőszakos is, nem kompromisszumkész?

Elsőre írasd be egy lakberendezési tanfolyamra.

3/7 anonim ***** válasza:
0%
Fellocsolnám a lakást benzinnel és magunkra gyújtanám.
 4/7 anonim ***** válasza:
Néha már én is annak határán vagyok amit a hármas ír. Páromnak sincs semmi ízlése, és sajnos nem is érdekli, hogy mi mihez illik, hogy jól mutassanak együtt a dolgok. Akár lakberendezésről legyen szó, akár a ruházkodásáról. Idáig még szerencsére a nagyobb "katasztrófákat" sikerült elkerülni, sikerült meggyőznöm, hogy azért csak ne már, de érzem, nem sokáig fog már ez így menni. Főleg a ruházkodását tekintve. Márpedig vállalhatatlan ötletei vannak azzal kapcsolatban. Teljesen eltérő stílusok, meg olyan, ami használata egy igazán rossz kinézetű csövessé teszi. Ha tényleg úgy fog öltözködni, első körben nem megyek vele utcára, másod körben talán el is válok.
2020. dec. 5. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy ő is tényleg részt akar-e venni a berendezésben vagy akár rád is hagyja, igaziból neki nem számít.

Azokat a részeket hagynám rá, amit nem tud elrontani. Pl. válogassa be ő az alap bútorokat, mond meg, hogy milyen paraméterekkel operáljon (méret, szín, akár bútorcsalád stb.) aztán te találd ki, hogy kell-e még valami bútor, milyen szőnyeg legyen, hol legyenek a bútorok. Így ő is beszállt, lesz sikerélménye, te nem vakulsz meg az összeállítástól.

2020. dec. 5. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

#4 És vesz is magának ruhát? Mert a férjemet pl. egyáltalán nem érdekli, úgyhogy szoktam neki venni pólót, kabátor max visszaviszem, ha nem jó a méret.

Lehet venni 4-5 ugyanolyat, meg a pólókhoz illő nadrágokat. Nem egyik napról a másikra, de ki lehet írtani a nem passzoló darabokat. Csak kérdezd meg, hogy tetszik-e és engedj, ha fontos neki az adott darab vagy nem akarja hordani. Illetve dicsérd meg, hogyha tetszik az összeállítás, egy idő után valószínűleg többször fogja hordani azokat, amiket dicsértél.

Én nagyon ritkán vétóztam (temetésre rövidnadrág, esküvőre farmer, konferenciára előadóként póló), alapvetően az a cél, hogy ő jól érezze magát, én meg felvállalom, hogy nagyon okos, de az öltözködéssel nem foglalkozó férfihoz mentem hozzá. Fölösleges azzal szembesíteni naponta, hogy nem elég jó valamiben, ha egy darab nagyon zavar, akkor bekerülhet rossz szekrénybe, valószínűleg nem fogja keresni egy darabig.

2020. dec. 5. 19:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Eleve nem vall jó ízlésre, ha engem választott párjának. :D
2020. dec. 5. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!