Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Március óta élünk együtt a párommal. Az utóbbi hetekben nem tudom elviselni, hogy nyitott szájjal csámcsogva eszik. Ennyi volt a kapcsolat? Régebben nem zavart a dolog.
"Sztm meg, ha valaki otthon van úgy eszik ahogy akar."
Igen, ha egyedül ül az asztalnál.
Beszéltem vele, de csak annyit jegyzett meg, hogy másokat is zavar ahogy eszik.
De szintén vesztett csata volt, amikor arra kértem, hogy zárt ajtó mögött kakiljon. Ez első naptól kezdve zavar, de csak annyit mondott, hogy mindig is így szokta...
Jesszum.
Hat mindkettore mondd meg neki h hat bizony egyutt eltek ilyenkor kellenek kompromisszumok biztos o is szeretne hogy valamiben meg te valtoztass.
Mindenesetre lehet ezt kedvesen kerni aztan ha nem reagal hetekig a kedvessegre akkor elmagyarazni. Nekem a paromnak sikerült ezt megerteni h irrital azota mellettem csukott szájjal eszik. Meg meg ezer apró dolog van de arra meg kar koncentralni. Fokuszolj max 1-2 dologra ami neked megneheziti az egyuttelest de abból ne engedj. Ha szeret akkor megerti hogy irrital es megprobal majd valtoztatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!