Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A te kapcsolatodban a férfi vagy a nő keres többet?
Mekkora a különbség?
És hány évesek vagytok?
A párom (22F) keres többet, én még tanulok, hétvégén dolgoztam eddig, de a vírus alatt nincs szükség diákmunkára, úgyhogy most a tanulásra koncentrálok (első évem az egyetemen). De még a szüleimmel élek, úgyhogy nem akaszkodom a páromra.
19L
Mert egy milliomos embernek nincs jobb szórakozása, mint a gyakorin irkálni. Seems legit. :D
Aztán a lepontozásba történő belekötés még életszerűbbé teszi a jelenetet.
Mikor ki:D Mikor összeismerkedtünk, akkor ő fejvadász cégen keresztül dolgozott mérnökként, így igen csak jól keresett. Nekem több dologból jött össze a fizum (alapbér, ügyelet, ösztöndíj és pluszban átjártam még egy másik helyre ügyelni), így én sem kerestem olyan rosszul, de azért annyit nem, mint ő. Utána neki véget ért a szerződése és 9 hónapig nem volt munkája, az alatt értelemszerűen én kerestem jobban. Aztán jött a corona, akkor már nem tudtam a másik helyre ügyelni járni, az eléggé lehúzta a fizum, de mivel ő még nem dolgozott, így s többet kerestem, mint ő. Nekem közben véget ért a szakképzésem, így a szakvizsgáig ösztöndíj is nuku, alapbér is kevesebb lett, de ő közben talált munkát, így megint ő keres többet.
Innentől meg a fene tudja mi lesz.
A felesègem 2 szakvizsgás orvos magánrendelőben. Én simai irodai melón vagyok. Ő keres 600-700 körúl + 2-3 M prémium évenként.
Én nettó 250e + szalomcukor karácsonyra.
Jelenleg itthon vagyok a gyerekekkel, egyébként óvónő vagyok, iszonyat kicsi fizetéssel. A férjem jól keres, sokszorosát az én fizumnak.
Sosem álltunk úgy hozzá, hogy ki dolgozott x összegért, egy csapat vagyunk. Az én gyesem meg az ő fizetése a kettőnk bevétele, ebből kell gazdálkodnunk.
Eleinte a ő keresett többet, úgy 150-el (a havi 160 órában kapott béremhez képest - diákként dolgoztam, még órabérben, 4 éve). Viszont az én szakmámban magasabbak az átlagbérek és durvábban emelkedik a fizetés az első években, emiatt pár évvel később fordult a kocka. A legutóbbi emelések után nekem lett több egy 80-assal (én vagyok a nő).
26N 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!