Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim össze jönnétek egy sofőrrel? El tudtátok vele képzelni az életeteket?
Legyen ez nemzetközi kamionos vagy busz sofőr.
Aki külföldön dolgozik,2 hetet távol van majd 2 hetet pedig otthon,el tudnátok képzelni vele az életeteket?
Nyáron el mennétek vel utazni?
Esetleg 2 hét munka és 1 hét otthon?
Szerintem ez már nem annyira jó.
Heti szinten nem gond ha 1-2x nem alszik ott?
Vagy
Minden nap legyen otthon?
Nyilván szeretitek egymást,minden stimmel, meg tudtok beszélni akármit.
Fontos ez a kérdés számomra mert nő nélkül nem tudom el képzelni az egész életemet,hiába próbáltam le beszélni magamat egyszerűen nem megy,egyszerűen egyedül nem az igazi az életem,szeretnék szerelmes és boldog lenni mert számomra ez az élet értelme.
Egyedül utazgatni sem az igazi,hiába jutottál el a tengerpartra vagy a szerelmesek városába Velencébe ha nem tudod kivel átélni-megosztani ezeket az élményt, volt lehetőségem ki próbálni ezeket és egyáltalán nem olyan, hiába jártam több országban is.
Kíváncsi lennék a véleményetekre mielőtt bele kezdenék a jogosítvány megszerzésébe,mert sajnos nem olcsó.
Köszönöm ha végig olvastad,szép napot.🙂
22F
Apám kamionozott világ életében
Nemzetközi belföld váltogatva
Volt hogy hetekig , 1-1.5 hónapig nem láttuk
Kiskoromban nagyon megviselt folyton sírtam de ahogy nőttem nagyon eltávolodtunk egymástól
Mostmár 18 évesen alig bírom elviselni a jelenlétét ha hazajön egy kínlódás az egész
Erre vágysz?
Én nem tudnám elviselni. Nehezen szoknom meg a másik embert az életteremben, viszont ha sikerült hiányzik a jelenléte. Egy ilyen két hét itt, két hét ott, vagy egy hét itt, két hét ott felállásban nem érezném igazán a páromnak. Nem tudnám megszokni, hogy hol van, hol nincs, hol kell hozzá igazodnom, hol nem stb. Én az állandóságot szeretem.
Az egyik munkatársam párja és fia is kamionozik. Hetente-kéthetente jönnek haza, jellemzően pár napra, de van, hogy egy hetet is itthon töltenek, attól függ, hogy van fuvar. Ő állítja, hogy nagyon szereti a férjét, mégis ha egy hetet itthon van, már nagyon unja idegesítik egymást és nem találják a közös ritmust. A fiának ha jól emlékszem, soha nem volt igazán hosszú kapcsolata. Nem azt mondom, hogy ez az általános, de úgy párkapcsolatot fenntartani (normális keretek között) elég nehéz lehet, ha a pár az év egyik felében legfeljebb virtuálisan van jelen a közös életben, a másik felében még nem tud mit kezdeni a rengeteg szabadidejével.
Ettől függetlenül tartom amit előttem írtak. Ha téged az utazás és vezetés tesz boldoggá, ha ez az a munka amit vidáman és elégedetten tudnál évekig, vagy akár nyugdíjig tolni, akkor ne a nőkön múljon. Sokan vannak, akik maguk is ilyen életre vágynak, vagy könnyen alkalmazkodnak ehhez. Emellett sofőrre mindig szükség lesz, így ha abba is hagyod, egy biztos B tervnek is tökéletes.
Szerintem kamionozz egy 10 évig, szedd meg magad viszonylag jól vele, de közben legyen terved arra is mit csinálsz utána majd, amikor ezt 10 év múlva abbahagyod mert stabilitásra vágysz. Ugyanis az ezzel a munkával nem fog menni.
Dolgoztam kamionosokkal hosszabb ideig. A 90% vagy prostikkal csalja az asszonyt, vagy őt csalta meg az asszony. Így nagyon kicsi eséllyel tud normálisan működni egy kapcsolat, egy család hogy állandóan folyamatosan hetekig távol vannak egymástól. Lehet barátnőd amíg kamionozol, de ne fűzz a dologhoz túl nagy reményeket.
Sok tízezer sofőr ől párkapcsolatban, családja van.
Te miről beszélsz?
Én nem.
De sokan élnek így. Sok nő még büszke is rá, hogy ő otthon lehet, nem kell dolgoznia, mert "apa" hozza haza a lóvét, 3 hetente, de az nem számít...
Legalábbis én női fórumokon ezt olvasom.
Engem anno az is megviselt, mikor több műszakban dolgoztunk és 1-2 napig nem találkoztunk.
Persze, kinek, mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!