Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hölgyeim! Miért jó veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim! Miért jó veletek együtt élni?

Figyelt kérdés

Házi sárkányok távolból figyeljék csak a kérdést! 🙂

Kort is kérek.

2020. nov. 29. 11:15
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Hm.. én is körbekérdeztem és velem azért jó élni, mert:

- Szeretek sütni, főzni és mindig megkérdezem a másikat, hogy mihez lenne kedve, mert szeretek örömet okozni.

- nagyon kreatív vagyok és ezt a kapcsolatban is hasznosítom pl.: egyedi ajándékok (most karira saját tervezésű bögre lesz, mert elég hiányos a készlet, amire írtam egy verset is)

- Mindig érdeklődő vagyok és nyitott és szeretek tanácsot adni, de csak ha megkérnek rá.

- Gondoskodó vagyok és betegség esetén literszámra hordom a teát meg alapból is szeretem kényeztetni a környezetem.

- Rendszerető vagyok és szeretek takarítani, mivel megnyugtat, ha rendezett környezeteben vagyok.

- Szeretek kezdeményezni, pl.: szexben sem kell könyörögni, hogy végre csináljak valamit magammal, stb.

- Van életem a másikon kívül is és nem tapadok, mint egy pióca.

- Mivel tisztelem a másikat sosem jutna eszembe elolvasni a leveleit, személyes beszélgetéseit.

(Aztán vannak persze rossz tulajdonságaim is, de az most nem releváns a kérdés szempontjából.)

2020. nov. 29. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!