Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hölgyeim! Miért jó veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim! Miért jó veletek együtt élni?

Figyelt kérdés

Házi sárkányok távolból figyeljék csak a kérdést! 🙂

Kort is kérek.

2020. nov. 29. 11:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez engem is érdekel.

26N 😁

2020. nov. 29. 11:19
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Mert alapvetően könnyen alkalmazkodom, szeretem az összhangot és erre is törekszem. Vidám vagyok és lehet velem beszélgetni vagy épp csendben maradni. Szeretek törődni a másikkal és azt még jobban, ha ez kölcsönös. Szexet én is kezdeményezek, nem csak várok a másikra és nem csak este szeretem.
2020. nov. 29. 11:25
 3/21 A kérdező kommentje:
Legyél a feleségem.
2020. nov. 29. 11:26
 4/21 anonim ***** válasza:
69%
Mert jófej vagyok, szeretem a rendet (és teszek is érte, nem csak makogok róla), mert otthonná tudom varázsolni a lakást, mert törődöm a szeretteimmel és gondoskodom róluk, mert jókat főzök (azt is, amit én nem eszem, de a másik szereti), mert pozitív vagyok és nem egy savanyúcukor és persze azért is mert jó velem dugni. 😀 I’m a fuckin’ delight 😀
2020. nov. 29. 11:26
 5/21 A kérdező kommentje:
#4: irigylem a faszidat.
2020. nov. 29. 11:29
 6/21 anonim ***** válasza:
80%

Mert gondoskodó vagyok, sokszor viszem ágyba a kávét, vagy a reggelit. Szeretek takarítani, kikapcsol. Szeretek, és tudok is főzni. Sütni nem annyira tudok, de mindig jókat nevetünk rajta, ha elrontom és kikanalazzuk a tepsit :D

Vidám, pozitív személyiség vagyok. Elvagyok egyedül is, tehát nem akaszkodom rá a páromra. Ha ő épp kockulni akar, akkor nem baszogatom, hanem kockulok én is :D Szeretem a szexet, nem vagyok prűd.

32 éves vagyok.

2020. nov. 29. 11:45
 7/21 A kérdező kommentje:
☺️☺️☺️
2020. nov. 29. 11:47
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Gondoskodó vagyok, amig erzem hogy szeret a párom addig mindent megteszek érze. Szeretem a rendet szeretek takaritani :-D ha csendre vágyik békén hagyom.

Elég toleráns és alkalmazkodó vagyok (talán már túlzottan). Veszekedni utálok.

2020. nov. 29. 12:14
 9/21 anonim ***** válasza:
36%
Az én hobbim is a takarítás, vasalás és mások kizsolgálása. Csendben csodálom Uram és Parancsolóm. A szexben bármit megtehet velem. Nincs semmi elvárásom. örülök, hogy szolgálhatom.
2020. nov. 29. 12:55
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdeztem férjem...Tömör volt: Azért mert imád.

-De mégis miért?

-Mert akit szeretünk, azzal jó együtt élni.

Ennyi, nem tudtam belőle többet kihúzni. 🤣

45n

2020. nov. 29. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!