Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hölgyeim! Miért jó veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim! Miért jó veletek együtt élni?

Figyelt kérdés

Házi sárkányok távolból figyeljék csak a kérdést! 🙂

Kort is kérek.

2020. nov. 29. 11:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
#9. 🤣🤣🤣 Sztem megkérem a kezed... a férjemnek. 🥰
2020. nov. 29. 13:12
 12/21 A kérdező kommentje:
😍😍😍
2020. nov. 29. 13:26
 13/21 anonim ***** válasza:
25%

Újabb anomália, a gyakorin nem csak minimum 8as minden nő, hanem szuperkedvesjófej is egyben :DDDDD

Vagy inkább újabb bizonyíték arra, hogy a nők önértékelése köszönőviszonyban sincs a valósággal :D

2020. nov. 29. 13:34
 14/21 anonim ***** válasza:
84%
13-as,nyilvánvaló, hogy mindannyiunknak vannak rossz tulajdonságai/szokásai, ugyanúgy, ahogy a férfinek is. A kérdés viszont arról szólt, hogy "miért érdemes... ? "
2020. nov. 29. 13:37
 15/21 A kérdező kommentje:
Imádom a válaszoló nőket. 🙂
2020. nov. 29. 13:44
 16/21 anonim ***** válasza:
38%
9 Így van. Az a rész kimaradt, hogy ha rádun az Urad, akkor csendben felkötöd magad, hogy ne zavard és később már másé se legyél. Pont így.
2020. nov. 29. 14:04
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
#16: ez egyértelmű. Ezért nem is írtam.
2020. nov. 29. 14:22
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért kellett lepontozni, az volt a kérdés, hogy miért jó együtt élni velem. Nyilván vannak nekem is hülyeségeim, amikkel akár kiborìtom a párom, de amiket írtam mind igaz volt. Ugyanúgy tudnék felsorolni olyat, amiért nehéz, de a kérdés nem ez volt.
2020. nov. 29. 14:25
 19/21 A kérdező kommentje:
Mindenkit, aki normális, felpontoztam. 🙂
2020. nov. 29. 14:30
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdeztem a páromat, nagyjából ugyanazt mondta, mint a #10-es válaszoló párja.

Nyilván vannak bosszantóbb vonásaim, amik a páromnak is vannak (és mindenkinek), de mindkettőnk esetében elnyomják ezeket a pozitívumok.

Szerintem a velem való együttélésben az a legjobb, hogy tudok hangulatot teremteni. Ez nagyon furán hangzik, de arra gondolok, hogyha rossz kedve van, akkor hagyom, amíg ő nem nyit felém, mert nem szereti, ha kérdezgetik. Ha kedvünk van rá, akkor még a házon belül is nagyon jó és változatos programokat tudunk kitalálni.

Ez azért is gondolom, hogy így van, mert az egyetem alatti kollégistatársaim is valahogy így jellemeztek.

Aztán kicsit rendmániás vagyok, szóval mindig tisztaság van, míg a párom imád a konyhában alkotni, így jó étel is van mindig.

25/N

2020. nov. 29. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!