Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vannak még itt együtt élő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még itt együtt élő fiatal párok, akik hetente 1-2x szexelnek csak?

Figyelt kérdés

Huszonéves pár vagyunk, két éve együtt.

Eleinte se volt sokkal több szex. Beszéltünk már róla, azt mondta neki ennyi bőven elég, nem a szexen pörög egész nap az agya.

Viszont bújós, puszilgat, simogat, ölelget. Bókol sokat.

Másnál is van hasonló szitu? Nem velem van akkor a baj? Exeim mindig több szexet akartak, de velük a kapcsolat mondjuk nem volt ennyire jó...

22N

2020. nov. 27. 10:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Sajnos
2020. nov. 27. 12:36
 22/24 anonim ***** válasza:
20L 24F, 1-2 hetente 1x csináljuk.
2020. nov. 27. 12:56
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
11-es vagyok. Le lettem oltva rendesen a kérdező által. Már ne haragudjál, de ha nem lép félre a párod, akkor tényleg valami baj lehet a libidójával ilyen fiatalon. Huszonéves srácok naponta többször is kívánják a szexet. Ezért tippeltem erre a két dologra. Akkor ő 10 év múlva csak 5 havonta egyszer fogja majd kívánni?
2020. nov. 27. 13:00
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ti ketten vagytok a kapcsolatban, amíg nektek jó, addig minden normális. Az is, ha naponta 10x ugratok egymásnak és az is, ha 10 évente egyszer, amennyiben tényleg nincs egyikőtökben sem hiányérzet. Minden ember más, mindenkinek mások az igényei, az a fontos, hogy két azonos igényű ember találjon egymásra kapcsolatban. Ha nálatok ez összejött, akkor örülj neki :)
2020. nov. 27. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!